Nem egészséges, hogy Meghan Markle várandósan is magas sarkút visel

Forrás: Getty Images/2018 Tristan Fewings/BFC/Tristan Fewings/Bfc -
terhesség Meghan Markle magassarkú veszélyeztetett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle várandósan sem mondott le a magas sarkúról, ami az orvosok szerint nagyon veszélyes. 

Meghan Markle pocakja szépen kerekedik, bár azt nem tudhatjuk biztosan, hogy mikor fog megszületni a gyermeke, az jól látszik, hogy a terhessége a vége felé közeledik, a tippek szerint akár február végén is szülhet. Éppen ezért figyelmeztették az orvosok, ugyanis néhány doktor úgy érzi, veszélyezteti a gyermekét a divat kedvéért.

Meghan Markle nem mondott le a magas sarkúról Forrás: Getty Images/2018 Tristan Fewings/BFC/Tristan Fewings/Bfc

A hercegné ugyanis nem mondott le a magas sarkú cipőkről, ami a terhesség ezen szakában már veszélyt jelenthet. Túl nagy nyomás helyeződik így a hasra, ami a gyermekre is hatással van. Dr. Sarah Jarvis egyáltalán nem ajánlja a várandós nőknek a magas sarkúk viselését, mert a testben lévő szalagok már így is éppen elég terhelésnek vannak kitéve a terhesség miatt. Az egyik leginkább érintett terület a hát, de az ízületekre is rossz hatással van – írja a The Sun.

Baukó Éva segítségével gyógyulhat ki pánikbetegségéből Gáspár Győzőhttp://www.life.hu/drlife/20190118-bauko-eva-segitsegevel-gyogyulhat-ki-panikbetegsegebol-gaspar-gyozo.htmlKiderült, Baukó Éva nagyon sokat segített Gáspár Győzőnek, hogy kigyógyuljon a pánikbetegségéből. Dr. LifeOrigoKutatók szerint a cseresznye leve segíthet az alvásproblémákonhttp://www.life.hu/drlife/20190117-kutatok-szerint-a-cseresznye-leve-segithet-az-alvasproblemakon.htmlEgy kutatás szerint a cseresznyelé lehet a megoldás azoknak, akik alvásproblémákkal küzdenek. Dr. Life--Kállay-Saunders Andrást műteni kellett, az éneklésben is akadályozta a problémájahttp://www.life.hu/drlife/20190117-kallaysounders-andrast-muteni-kellett-az-eneklesben-is-akadalyozta-problemaja.htmlMűteni kellett a népszerű énekest, Kállay-Saunders Andrást. Légúti problémája az éneklésben is akadályozta. Reméli, hogy A Dal című műsor kezdetére már minden rendben lesz az egészségével. Dr. Life--Zsírsejtekké programoztak át ráksejteket svájci kutatókhttp://www.life.hu/drlife/20190117-zsirsejtekke-programoztak-at-raksejteket-svajci-kutatok-1.htmlEgy kombinált terápia segítségével sikerült ráksejteket zsírsejtekké alakítani egerekben a Bázeli Egyetem kutatóinak. Dr. Life--Komoly áttörést értek el a kutatók a vírusok elleni harcbanhttp://www.life.hu/drlife/20190117-komoly-attorest-ertek-el-a-kutatok-a-virusok-elleni-harcban.htmlKomoly áttörést értek el a hongkongi kutatók a vírusok elleni küzdelemben - sok életet menthet. Dr. Life--Bokatörése után újra tanul járni Uszkó László, az Irigy Hónaljmirigy zenészehttp://www.life.hu/drlife/20190117--bokatorese-utan-ujra-tanul-jarni-uszko-laszlo-az-irigy-honaljmirigy-zenesze.htmlUszkó Lászlót komoly sérülés érte novemberben, többszörös bokatörést szenvedett. A gipsz már nincs rajta, de még járni nem tud rendesen. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.