Andor Éva gerinctornával erősíti a testét

Forrás: Polyák Attila - Origo -
alak gerinctorna TV2 Tények gerinc edzés Andor Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lábfájdalmak miatt fordult gyógytornászhoz Andor Éva. Most gerinctornára jár, azt mondja, már néhány hét után érezte a hatását. A torna pedig megerőltetőbb volt, mint amire számított. 

Hosszú hónapok fájdalmai után fordult gyógytornászhoz Andor Éva. A lábát fájlalta, a gyógytornász pedig a gerinctornát javasolta.

„Már néhány hét közös munka után érezhető volt a javulás. A gerincemet kell erősíteni, hogy a lábam is jobban legyen” – mondta a Hot! magazinnak Andor Éva. Hozzátette: azt hitte, semmi megerőltető gyakorlatra nem számíthat, ám tévedett.

„Már az első alkalommal folyt rólam a víz, annyira megdolgoztatott a gyógytornászom. Koncentrálni kell és minden porcikámat meg kell feszíteni ahhoz, hogy eredményes legyen az edzés” – fogalmazott a híradós. Azt is elárulta, hogy a torna az alakján is sokat formált.

Andor Éva gerinctornával erősíti a testét Forrás: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.