A magyar határnál kapták el azt az olasz parkolóőrt, aki plasztikai sebésznek adta ki magát

Forrás: BSIP/AMELIE-BENOIST / BSIP/Amelie-Benoist -
Románia rendőrség parkolóőr plasztikai sebész csaló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar határnál kapták el a rendőrök azt az olasz férfit, aki plasztikai sebésznek adta ki magát Romániában.

A magyar határ közelében kapcsolták le a rendőrök azt a nyolc általánost végzett olasz parkolóőrt, aki Romániában álnéven végzett plasztikai beavatkozásokat. A Transindex azt írja, a férfi hamis koszovói és amerikai diplomával rendelkező, a veronai egyetemen oktató, brit plasztikai sebésznek adta ki magát.

Matteo Politi a napokban bukott le az után, hogy az elmúlt közel egy évben 10 operációt is elvégzett. A műtétekbe senki nem halt bele.

A kép csak illusztráció Forrás: BSIP/AMELIE-BENOIST / BSIP/Amelie-Benoist

Végül úgy bukott le, hogy az asszisztenseknek feltűnt, nehézkesen veszi fel a gumikesztyűt, és nem mosakszik be rendesen. Amikor ráeszmélt, hogy rájöttek a titkára, el akarta hagyni az országot. Egy Bukarestből Budapestre tartó gyorsvonaton fogták el.

Műtik Nagy Feró térdét – Fotóhttp://www.life.hu/drlife/20190206-mutik-nagy-fero-terdet.htmlNagy Feró ma esik túl a térdműtétjén, amelyet már régóta halogatott. A zenész még posztolt az operáció előtt. Dr. LifeFotó: Mudra László - OrigoMásfél órára az MRI-készülékben rekedt Boros Lajoshttp://www.life.hu/drlife/20190206-masfel-orara-az-mri-keszulekben-rekedt-boros-lajos.htmlBoros Lajos másfél órára bent rekedt az MRI-készülékben. Dr. LifeOrigoValóVilág 9: sérülten állt ki VV Hunor ellen ÉNB Rolandhttp://www.life.hu/drlife/20190206-valovilag-9-serulten-allt-ki-vv-hunor-ellen-enb-roland.htmlSérülten állt ki az Éjjel-Nappal Budapest sztárja VV Hunor ellen a ValóVilág 9-ben megrendezett bokszmeccsen. Dr. Life--Ezekkel próbálkozz, ha kellemetlen szagú a vaginádhttp://www.life.hu/drlife/20190205-ezekkel-probalkozz-ha-kellemetlen-szagu-a-vaginad.htmlA hüvely illata minden embernél változó, de ha valaki azt veszi észre, hogy a szokottnál kellemetlenebb, erősebb lett a szaga, az gyakran a pH-érték felborulását jelenti. Ezeket tegyük, ha ilyesmit tapasztalunk. Dr. LifeOrigoOrrgondok – Avagy az orr szerepe a felső légúti fertőzésekkel szembenhttp://www.life.hu/drlife/20190131-az-orrnyalkahartya-szerepe-az-egeszsegmegorzesben.htmlAz orr nem csupán a külvilág ingereinek érzékelésében, de az egészségmegőrzésben is fontos szerepet játszik, mégsem tulajdonítunk neki túl nagy jelentőséget. Legtöbbször csak akkor veszünk tudomást a létezéséről, ha valamilyen oknál fogva zavar támad a működésében, például megbetegszünk, és az orrdugulás következtében a légzésünk nehezítetté válik. De vajon mitől történhet meg mindez, és hogyan állíthatjuk helyre a megszokott rendet? Dr. LifeOrigoEgy autó belterében hatszor annyi baktérium található, mint a nyilvános vécék ülőkéjénhttp://www.life.hu/drlife/20190202-egy-atlagos-auto-beltereben-hatszor-annyi-bakterium-talalhato-mint-a-nyilvanos-vecek-ulokejen.htmlSzékleteredetű bőr- és legionellabaktériumok tenyészhetnek a kocsiban, ha nem takarítják rendszeresen. A legtöbb kórokozó a kormánykeréken fordul elő, de a klímaberendezésben is lehetnek veszélyes, tüdőgyulladást vagy gombás fertőzést okozó bacilusok. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.