plasztikai műtét lesifotók Ken baba Rodrigo Alves
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb plasztikai műtéteken esett át az élő Ken baba, Rodrigo Alves.

Rodrigo Alves, vagy ahogyan csak becézik: az élő Ken baba néhány újabb plasztikai műtétet vállalt be. A férfi már több mint 60 beavatkozáson van túl, többek között négy bordáját is kivetette.

Ezúttal Iránban járt, és Londonba visszatérve a repülőtéren kapták le a lesifotósok. A kötésekből úgy tűnik, valószínűleg az orrát, valamint az állát vagy a fülét szabták át a sebészek.

Mutatjuk a róla készült lesifotókat!

Rodrigo Alves a londoni repülőtéren Forrás: NORTHFOTO/KGC Photo Agency LLP/Kgc-286/467/503

Egyelőre nem egy szívderítő látvány Forrás: NORTHFOTO/KGC Photo Agency LLP/Kgc-286/467/503
Műtik Nagy Feró térdét – Fotóhttp://www.life.hu/drlife/20190206-mutik-nagy-fero-terdet.htmlNagy Feró ma esik túl a térdműtétjén, amelyet már régóta halogatott. A zenész még posztolt az operáció előtt. Dr. LifeFotó: Mudra László - OrigoMásfél órára az MRI-készülékben rekedt Boros Lajoshttp://www.life.hu/drlife/20190206-masfel-orara-az-mri-keszulekben-rekedt-boros-lajos.htmlBoros Lajos másfél órára bent rekedt az MRI-készülékben. Dr. LifeOrigoSzily Nórának nagy fájdalmai vannak, a térdét sem tudja behajlítanihttp://www.life.hu/drlife/20190206-szily-noranak-nagy-fajdalmai-vannak-terdet-sem-tudja-behajlitani.htmlSzily Nóra nincs jól: a térdét is alig tudja behajlítani az után, hogy nekirohant egy kutya, és elesett. Dr. Life--ValóVilág 9: sérülten állt ki VV Hunor ellen ÉNB Rolandhttp://www.life.hu/drlife/20190206-valovilag-9-serulten-allt-ki-vv-hunor-ellen-enb-roland.htmlSérülten állt ki az Éjjel-Nappal Budapest sztárja VV Hunor ellen a ValóVilág 9-ben megrendezett bokszmeccsen. Dr. Life--Ezekkel próbálkozz, ha kellemetlen szagú a vaginádhttp://www.life.hu/drlife/20190205-ezekkel-probalkozz-ha-kellemetlen-szagu-a-vaginad.htmlA hüvely illata minden embernél változó, de ha valaki azt veszi észre, hogy a szokottnál kellemetlenebb, erősebb lett a szaga, az gyakran a pH-érték felborulását jelenti. Ezeket tegyük, ha ilyesmit tapasztalunk. Dr. LifeOrigoMegműtik Nagy Feró térdéthttp://www.life.hu/drlife/20190202-megmutik-nagy-fero-terdet-a-jovo-heten.htmlA Dal 2019 zsűritagjának, Nagy Ferónak régóta fáj a térde, és most úgy döntött, nem húzza-halasztja tovább az operációt. Dr. LifeFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.