Balázs Andi két, számára fontos embert is elveszített már, édesanyja halála pedig annyira megviselte, hogy pánikbeteg lett. 

Balázs Andit kiegyensúlyozott, mosolygós nőként ismerte meg az ország, de volt az életének olyan időszaka, amikor nem ezek voltak rá jellemzőek. Két szörnyű családi tragédia is történt vele a múltban, amelyek nagyon megviselték. Még kicsi volt, amikor a nővérét elgázolta egy részeg sofőr, később pedig az édesanyja betegsége törte meg őt.

Balázs Andi pánikbeteg lettForrás: Instagram/Balázs Andi


Miután édesanyám beteg lett, nagyon erős szorongás lett úrrá rajtam, amit mindennap éreztem, onnantól kezdve, hogy reggel kinyitottam a szemem.  Ez az érzés egész nap velem volt, nagyon nyomasztott, éjszaka aludni se tudtam. Amikor felismertem, hogy ez egy általános szorongás, akkor döntöttem el, hogy szakember segítségét kérem, felkerestem egy pszichológust hét évvel ezelőtt" – árulta el a Ripostnak Balázs Andi, aki mindössze három alkalommal volt terápián, a szakember ugyanis közölte, Andi nyugodtan lehetne a saját pszichológusa. Bár a terápia segített a színésznőn, édesanyja öt évvel ezelőtti halála miatt pánikbeteg lett. „Nagyon megerősödtek bennem a félelmek, leginkább a szeretteim elvesztésének a félelme,  amivel addig nem szembesültem ilyen erősen. Ám ekkor már szerencsére voltam olyan tudatos, hogy felismertem a saját problémámat, és tudtam kezelni azt a nehéz helyzetet. Már nem jártam a pszichológusomhoz, azokat használtam fel, amiket korábban mondott nekem. Én egyébként mindenkit arra ösztönzök, hogy ha olyan helyzetbe kerül, kérjen segítséget" – mondta a színésznő.