Balázs Andi pánikbeteg lett édesanyja halála után

édesanya halál Balázs Andrea pánikbetegség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs Andi két, számára fontos embert is elveszített már, édesanyja halála pedig annyira megviselte, hogy pánikbeteg lett. 

Balázs Andit kiegyensúlyozott, mosolygós nőként ismerte meg az ország, de volt az életének olyan időszaka, amikor nem ezek voltak rá jellemzőek. Két szörnyű családi tragédia is történt vele a múltban, amelyek nagyon megviselték. Még kicsi volt, amikor a nővérét elgázolta egy részeg sofőr, később pedig az édesanyja betegsége törte meg őt.

Balázs Andi pánikbeteg lett Forrás: Instagram/Balázs Andi


nagyon erős szorongás lett úrrá rajtam, amit mindennap éreztem, onnantól kezdve, hogy reggel kinyitottam a szemem.

Ripostnak

Story Gála 2019: Megyeri Csilla hazugsággal jutott be a rendezvényrehttp://www.life.hu/sztarok/20190211-story-gala-2019-megyeri-csilla-hazugsaggal-jutott-be-a-rendezvenyre.htmlMegyeri Csillát is meghívták a 20. Story Gálára, melyet a Szépművészeti Múzeumban tartottak. A celeb azonban elfelejtett visszajelezni, így törölték a listáról. Megkereste a szervezőket, akiknél füllentéssel elérte, hogy részt vehessen a rendezvényen. TV + SztárokOrigoOrrcseppfüggőség – Vajon tényleg létezik?http://www.life.hu/drlife/20190208-orrcsepp-orrspray-fuggoseg.htmlAz orrcseppfüggőség városi legenda, vagy valós, létező jelenség? Hogyan alakulhat ki, miképpen ismerhetjük fel a jeleit, és mit kell tennünk, ha már megtörtént a baj? Dr. LifeOrigoMegvakult a magyar zenész, Demeter Györgyhttp://www.life.hu/drlife/20190210-megvakult-a-magyar-zenesz-demeter-gyorgy-bulldozer-zenekar.htmlA népszerű magyar zenész, Demeter György évek óta küzd a szembetegségével, ami tavaly annyira elhatalmasodott rajta, hogy már a műtét sem menthette meg a szeme világát. Dr. LifeOrigoVérfarkasszindrómával született Lalit Patidar, egy 13 éves indiai kisfiúhttp://www.life.hu/drlife/20190209-verfarkas-szindromaval-szuletett-lalit-patidar-a-13-eves-indiai-kisfiu.htmlLalit Patidar, a 13 éves indiai kisfiú egy ún. vérfarkasszindrómával született: az egész arcát szőr borítja. Dr. LifeOrigoKellemetlen, de nem veszélyes, ha visszatartjuk a szellentésthttp://www.life.hu/drlife/20190208-kellemetlen-de-nem-veszelyes-ha-visszatartjuk-a-szellentest.htmlVannak olyan szituációk, amikor nem tanácsos kiengedni a szellentést. Régóta foglalkoztatja az embereket az a kérdés, hogy vajon káros-e az egészségre, ha visszatartjuk. Ám úgy tűnik, nincs mitől tartani. Dr. LifeOrigoCristiano Ronaldo édesanyja mellrákkal küzd: az életéért harcolhttp://www.life.hu/drlife/20190208-cristiano-ronaldo-edesanyja-mellrakkal-kuzd-az-eleteert-harcol.htmlCristiano Ronaldo édesanyjának újra fel kell vennie a harcot a rákkal: az életéért küzd. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.