Zavarba ejtő részleteket árult el Michael Jackson egészségi állapotáról a megölésével vádolt orvos, Conrad Murray. Természetesen arra nincs bizonyíték, hogy minden valóban úgy történt-e, ahogyan elmondta, mindenesetre azt állítja, hogy ő maga húzott óvszert a pop királyának péniszére annak inkontinenciaproblémái miatt. 

"Szeretnéd tudni, hogy milyen közel álltam Michaelhöz? Óvszert kellett húznom a péniszére, mert csöpögött a vizelete" – idézte a Mirror Conrad Murray szavait. Őt vádolták meg azzal, hogy gondatlanságból megölte Michael Jacksont. 

A bíróság börtönre is ítélte az orvost, aki most azt állítja, hogy a pop királya súlyos inkontinenciával küzdött. Mint mondta: mindig sötét nadrágot viselt, mert csöpögött a vizelete, éjszakára pedig óvszert kellett húzni a péniszére, hogy száraz maradjon az ágyneműje. Murray szerint Jacko nem tudta, hogyan kell felhúzni egy óvszert, ezért volt szükség az ő segítségére. A gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolt doktor szerint Jackson gyógyszert is szedett a prosztataproblémáira.

Michael Jackson orvosa kitálaltForrás: Getty Images