Jordán Tamás a cukorbetegsége miatt diétázik, és alkoholmentes életet él

Fotó: Polyak Attila - Origo -
Jordán Tamás diéta cukorbetegség alkohol
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jordán Tamás a cukorbetegsége miatt szigorú diétán él, és alkoholt sem fogyaszt.

76 évesen is rendkívül pörgős életet él Jordán Tamás: munkái miatt ingázik Budapest és Szombathely között. Szerencsére a párja ott áll mellette, és segít neki abban is, hogy tartani tudja a diétáját. Néhány éve ugyanis cukorbetegséget diagnosztizáltak nála.

Tele vagyok munkával, mindegyiket szívesen csinálom. Sokan kérdezik, hogy bírom ezt a rengeteg feladatot és az ingázást: élvezem az IC-vonatozást: 2 óra 40 perc oda-vissza, máshol nem találok ennyi nyugalmat. A kedvesem is sokat segít ebben, köszönöm, jól vagyunk, boldogok vagyunk, ő pedig nagyon figyel rám. Tizenpár éve sajnos cukorbetegséget diagnosztizáltak nálam: a szénhidrát- és a cukorbevitelre oda kell figyelnem, továbbá alkoholstop van. Nagyon kis mennyiséget fogyaszthatok az említett táplálékokból, sokszor nem figyelek, ilyenkor lehetnek apróbb problémák, de ezt leszámítva tökéletes az életem" – mondta el a Borsnak.

Jordán Tamásnak ma is rengeteg munkája akad Fotó: Polyak Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.