Rosszul lett az Exatlon forgatásán Palik László, infúzióra kötötték

Forrás: TV2 -
Palik László rosszullét Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ájulás szélére került Palik László a TV2 Exatlon Hungary műsorának forgatásakor. A műsorvezetőt a helyi stáb személyzete kórházba is akarta vinni, de a műsorvezető nem akarta, hogy miatta álljon a munka, így infúzióval hozták rendbe. 

„Laci falfehéren érkezett a forgatásra, közel állt az ájuláshoz, szinte azonnal eltűnt a sátrában. Sejthető volt, hogy van valami fennforgás, mert a sátrat egy percen belül körbetekerték pokróccal, hogy senki ne lásson be. Egyértelmű volt, hogy valami egészségi probléma adódott, főleg, amikor a csapatorvos és a mentők vitatkozni kezdtek. Utóbbiak ugyanis azonnal kórházba akarták vinni Lacit, aki viszont huszonöt perc múlva a versenyzők között dirigált” – mesélte a Blikknek informátor.

Forrás: TV2

Kiderült, Palik túlhajtotta magát, kiszáradt, a vérnyomása leesett, csak pillanatok választották el az ájulástól.

„Benne vagyok egy két éve tartó emberkísérletben. Senkinek nem ajánlom, mert nem feltétlenül okos, de két éve kitaláltam, hogy pihenőnap nélkül edzek” – nyilatkozta korábban a Vasárnapi Blikknek Palik, de később arról is beszélt, hogy csak zöldséget és gyümölcsöt eszik a forgatáson. Mivel a rosszulétekor már tényleg csak napok választották el attól, hogy újra lássa a családját, az izgatottság is belejátszhatott abba, hogy rosszul lett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.