Palik László csak zöldséget és gyümölcsöt eszik

Forrás: Instagram/Exatlon Hungary -
Palik László zöldség gyümölcs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palik László már egy jó ideje nem kalandozik az ízek világában, kétféle dologra redukálta a mindennapi étkezését.

Palik László nem viszi túlzásba a mindennapos étkezéseket, már jó ideje egyáltalán nem kalandozik az ízek világában. Így az Exatlon Hungary forgatásán, Dominikán sem kóstolgatja a tengeri herkentyűket.

Palik László nem sok mindent eszik Forrás: Instagram/Exatlon Hungary

Én idestova tíz éve csak zöldségeket és gyümölcsöket eszem. Időspórolásból, hogy ezzel se kelljen külön vesződni, én az adott helyen, ahol vagyok (szállodai szoba, versenyhelyszín), dobozokban kapom a napi kajámat, és ezzel én így pont jól elvagyok. Ez így a leghatékonyabb” – mondta az Origónak Palik László.

Meghan Markle-t New Yorkban fotózták le: babaváró bulija lesz a hercegnénekhttp://www.life.hu/sztarok/20190219-meghan-marklet-new-yorkban-fotoztak-le-babavaro-bulija-lesz-a-hercegnenek.htmlMeghan Markle lebukott: a hercegnét New Yorkban kapták lencsevégre a lesifotósok. TV + Sztárok--Hosszú Katinka volt a meccs sztárvendége, de a tévé nem igazán mutatta meghttp://www.life.hu/sztarok/20190219-hosszu-katinka-volt-a-meccs-sztarvendege-de-a-teve-nem-igazan-mutatta-meg.htmlA háromszoros olimpiai bajnok úszónő, Hosszú Katinka végezhette el a kezdőrúgást a szlovákiai Dunaszerdahelyen, az FC DAC–SK Slovan meccsen. Az úszónőt azonban alig mutatta a tévé, helyette az egyik csapat edzőjét láthatták a nézők. TV + Sztárok--Rubint Réka Facebook-oldalán írt fájdalmáról: összetört édesapja halála utánhttp://www.life.hu/sztarok/20190219-rubint-reka-facebook-oldalan-irt-fajdalmarol-osszetort-edesapja-halala-utan.htmlRubint Réka fájdalmáról írt Facebook-oldalán: nagyon összetört édesapja halála után, de a futás gyógyítja a lelkét. TV + SztárokOrigoEbbe a Los Angeles-i temetőbe temetik Andy Vajnáthttp://www.life.hu/sztarok/20190219-ebbe-a-los-angelesi-temetobe-temetik-andy-vajnat.htmlAndy Vajnát egy gyönyörű, parkosított temetőben helyezik örök nyugalomra Los Angelesben. TV + Sztárok--VV Soma elárulta, mit tesz azért, hogy ne csak Zsuzsuról, hanem róla is beszéljenekhttp://www.life.hu/sztarok/20190219-vv-soma-elarulta-mit-tesz-azert-hogy-ne-csak-zsuzsurol-hanem-rola-is-beszeljenek.htmlVV Soma nyerte a ValóVilág 8. szériáját, így arra gondolt, üzenne az új milliomos kollégánőjének, VV Zsuzsunak. Soma a Life.hu riporterének azt is kifejtette, mihez kezd most, hogy ne tűnjön el a süllyesztőben. TV + SztárokOrigoKülönös másodállásokat vállal a ValóVilág 8 szereplője, Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20190219-kulonos-masodallasokat-vallal-a-valovilag-8-szereploje-krisztian.htmlA VV8 nehézfiúja, VV Krisztián a civil foglalkozása mellett egészen különleges dologgal keresi a kenyerét. A Life.hu-nak őszintén mesélt arról, mivel egészíti ki a keresetét, mi mindenre lehet őt felbérelni. De azt is elárulta, hogy úgy érzi, lenyugodott, és hamarosan megházasodna. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.