Király Linda nem vállalja az agyműtétet

Forrás: Király Linda/Instagram -
agyműtét Király Linda hormonális betegség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Linda agyalapimirigy-daganattal küzd, egy komplett orvosi csapat dolgozik rajta – írja a Blikk. Az eredmény pedig önmagáért beszél.

Súlyos hormonális betegséggel küzd az énekesnő, azonban az orvosi kezelések hatásosak: sokat fogyott.

"Jó helyen vagyok az életemben, a karrierem új állomáshoz érkezett: új magyar nyelvű lemezem mellett két nagy költségvetésű hollywoodi filmhez is főcímdalt énekelek: az egyiknek Leonardo DiCaprio a producere" – mondta a Borsnak Linda, aki a betegségével járó változásokat egy állapotnak fogja fel. Szerencséje van, mert kiváló orvosok segítik. "Három gyógyszert szedek: a pajzsmirigyemre, a daganat zsugorítására és az inzulinrezisztenciámra. Emellett vitaminkúrán vagyok. Kiváló orvosi csapat van körülöttem, fizikailag és lelkileg is elindult a változás. Nem tudom, mennyit fogytam, nem szeretném a mérlegen stresszelni magam. Létezik egy műtéti megoldás is, de nekem a gyógyszeres a jobb. Bizonyos esetekben túl kockázatos lenne, például élethosszig tartó hormonpótlásra lehet szükség."

Király Linda nem vállalja az agyműtétet Forrás: Király Linda/Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.