Myra Ali, a pillangóbőrű nő folyamatos fájdalomban él

Forrás: Insatgram/Myra Ali -
rendellenesség Myra Ali pillangóbőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pillangóbőrű Myra Ali élete csupa küzdelem: folyamatos a fájdalma, és állandóan operálják a könnyen szakadó bőre miatt. 

Szörnyű élete van a ritka rendellenességgel született Myra Alinak, ugyanis folyamatos a fájdalma. A 31 éves nő bőre könnyebben elszakad, mint egy papírlap, állandóan megsérül és mindig kötöznie kell magát: csak az másfél órába kerül, hogy reggel felöltözzön.

Myra Ali, a pillangóbőrű nő folyamatos fájdalomban él Forrás: Insatgram/Myra Ali

Több operáción is átesett már, a beavatkozások az élete részévé váltak. Pár évente megműtik a szemhéját, hiszen ott a vékony bőr még könnyebben megsérül, az orrát is megigazították már, de a kezeit is operálták. Annak ellenére, hogy nem könnyű Myrának, igyekszik nem keseregni: motivációs előadóként próbál másokat is ösztönözni – írja a Daily Mail.

Vírusként terjed az egyszerű módszer: így lehet megszüntetni a fejfájást ruhacsipesszelhttp://www.life.hu/drlife/20190302-igy-lehet-megszuntetni-a-fejfajast-ruhacsipesszel.htmlA Facebookon vírusként terjed Elizabeth Hayes posztja, aki megmutatta, hogyan mulasztja el fejfájását egy ruhacsipesszel. Dr. Life--Király Linda nem vállalja az agyműtétethttp://www.life.hu/drlife/20190302-kiraly-linda-nem-vallalja-az-agymutetet.htmlKirály Linda agyalapimirigy-daganattal küzd, egy komplett orvosi csapat dolgozik rajta – írja a Blikk. Az eredmény pedig önmagáért beszél. Dr. LifeOrigoAggodalomra ad okot Erzsébet királynő legújabb fotójahttp://www.life.hu/drlife/20190302-aggodalomra-ad-okot-erzsebet-kiralyno-legujabb-fotoja.htmlA legfrissebb sajtófotókon Erzsébet királynő kezének lilás-kékes színe van. Az internet népe aggódik az uralkodó egészségéért. Dr. Life--Komoly operáción esett át Demjén Ferenchttp://www.life.hu/drlife/20190302-komoly-operacion-esett-at-demjen-ferenc.htmlA Bors úgy tudja, hogy csípőműtéten esett át Demjén Ferenc. Jelenleg rehabilitáción van. Dr. LifeFotó: Hirling Bálint - OrigoStroke-ot kapott Luke Perry színészhttp://www.life.hu/drlife/20190301-stroke-ot-kapott-luke-perry-szinesz.htmlLuke Perry, a Beverly Hills 90210 sztárja súlyos stroke-ot kapott. Dr. Life--Férfi és női kozmetikumok: van köztük különbség?http://www.life.hu/drlife/20190227-ferfi-es-noi-bor-es-kozmetikumok-kulonbseg.htmlA drogériák polcain külön sorakoznak a férfiaknak és külön a nőknek szánt arcápoló termékek, kozmetikumok. De tényleg van különbség a bőrünk közt? Használhatnak a férfiak nőknek szánt arckrémet, és bátran nyúlhatunk a férfi tusfürdő után, ha kifogyott a sajátunk? – ezekre a kérdésekre dr. Képíró László bőrgyógyász szakorvos segítségével keressük a választ. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.