Orális szex után kapott allergiás sokkot a spanyol nő

orális szex allergia sokk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos allergiás rohamot kapott a nő, miután kielégítette a partnerét orálisan: ez okozta. 

A spanyolországi, 31 éves nő nagyon súlyos allergiás rohamot kapott, miután orálisan kielégítette a partnerét. Életveszélyes állapotba került, folyton hányt, és légzési nehézségei támadtak. Kórházba került, ahol az orvosok megállapították, hogy valószínűleg anafilaxiás sokkot kapott. Kiderült, hogy a nő érzékeny a penicillinre, és ugyan ő nem is szedett be semmi olyat, ami okozhatta a sokkot, a barátja igen.

Kórházba került a nő az orális szex után – Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock


A férfi a fülgyulladására vett be egy gyógyszert, ami a penicillin egy fajtáját tartalmazta. Így került be a nő szervezetébe az anyag, és váltott ki veszélyes reakciót. Úgy gondolják, ez az első ilyen eset, de ezzel szeretnék mindenki figyelmét felhívni arra, hogy bizony így is előfordulhat komoly allergiás reakció – írja a Mirror.

Végstádiumú rákja van a Jeopardy! műsorvezetőjének, Alex Trebeknekhttp://www.life.hu/drlife/20190313-vegstadiumu-rakja-van-a-jeopardy-musorvezetojenek-alex-trebeknek.htmlA kanadai születésű amerikai műsorvezető, a Jeopardy! házigazdája a műsor YouTube-csatornáján jelentette be, hogy végstádiumú rákkal küzd. Dr. LifeOrigoGörög Zita sárga arccal rótta az utcákat egy kezelés utánhttp://www.life.hu/drlife/20190312-gorog-zita-sarga-arccal-rotta-az-utcakat-egy-kezeles-utan.htmlBár már Görög Zita visszavonult a modellkedéstől, még mindig figyel arra, hogy ápolja a szépségét. A háromgyermekes édesanya most egy hámlasztásos kezelésen vett részt. Ennek következtében sárga arccal kellett autóba ülnie. Dr. Life--Tóth Róbert kajakos megkapta az első kezelését Houstonbanhttp://www.life.hu/drlife/20190312-toth-robert-kajakos-megkapta-az-elso-kezeleset-houstonban.htmlAz Amerikai Egyesült Államokban, Houstonban kapott esélyt a gyógyulásra Tóth Róbert kajakos. Kiutazásukkor kiderült: a gyógyszert valóban ingyen kapják, de a kórházi ellátásra nem elég a pénzük. Gyűjtés indult, most megkaphatta az első kezelést. Dr. Life--Mennyit isznak a magyarok? Felmérés készült a folyadékbevitelünkrőlhttp://www.life.hu/drlife/20190312-mennyit-isznak-a-magyarok-felmeres-keszult-a-folyadekbevitelunkrol.htmlOrszágos kutatásban vizsgálták a hazai fogyasztók folyadékbevitellel kapcsolatos szokásait és ismereteit: a többségük a szükségesnél kevesebbet iszik, habár tudja, hogy mennyit kellene. Dr. LifeOrigoSas József felesége elmondta, hogy van most a férjehttp://www.life.hu/drlife/20190311-sas-jozsef-felesege-elmondta-hogy-van-most-ferje.htmlThaiföldi nyaralásán lett rosszul Sas József humorista. A művész felesége most férje állapotáról nyilatkozott. Dr. Life--Mentális problémáiról vallott közösségi oldalán Justin Bieberhttp://www.life.hu/drlife/20190311-mentalis-problemairol-vallott-kozossegi-oldalan-justin-bieber.htmlJustin Bieber őszintén vallott mentális problémáiról a közösségi oldalán. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.