Marsi Anikó alig várja, hogy újra dolgozhasson

műtét baleset Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, az utcán sétálva sérült meg súlyosan Marsi Anikó: elesett, és kettétört a combcsontja, műteni kellett. A műsorvezető már alig várja, mikor állhat újra munkába. 

Súlyos balesete és többórás műtétje után, ha rajta múlna, már ma munkába állna Marsi Anikó, akinek a lábát 8 csavarral rögzítették. Orvosa azonban még pihenésre inti a Tények műsorvezetőjét, aki jelenleg a siófoki kórházban fekszik – írja a Bors.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

„A TV2-nél mindent megtesznek értem, amit tudnak, főleg így, hogy Laci Dominikán van az Exatlon Hungary forgatásai miatt, és haza sem jöhet onnan. De a főnököm, Kökény-Szalai Vivien és a kollégáim nagyon rendesek, a biztonsági szolgálat már felajánlotta, hogy küldenek értem mindennap autót és haza is hoznak, ha kell, ölben visznek fel a stúdióba” – tette hozzá a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.