Az energiaital zabálhatta fel a tanár nyelvét

Forrás: Shutterstock -
veszély nyelv sav cukor vegyi anyag energiaital tanár egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte sokkoló képet töltött fel egy Facebook-csoportba Dan Royals, az Ázsiában élő ausztrál tanár. Állítja: a napi 6 elfogyasztott energiaital elkezdte felzabálni a nyelvét. 

Hosszú ideje naponta átlag 5-6 energiaitalt ivott Dan Royals, az Ázsiában élő ausztrál tanár. Egy Facebook-csoportba különös fotót töltött fel, amelyen a nyelve látható. A bőr felhólyagosodott rajta, majd elkezdett hámlani.

Fájdalmai voltak a nyelvén a férfinak (Képünk illusztráció) Forrás: Shutterstock

A Daily Mail cikke szerint orvoshoz fordult, aki elmondta, hogy az italban lévő sok cukor és vegyi anyagok bizony káros hatással lehetnek a szájüreg egészségére. Bár Dan Royals dohányzik is, azt mondja, annak nincs köze ehhez, hiszen figyel a megfelelő szájhigiéniára.

"Ha ez van a számban, képzeljétek el, mi lehet beljebb" – írta a fotóhoz a tanár, aki szeretné felhívni az ital káros hatásaira a figyelmet.

Ha kíváncsi vagy a fotóra, kattints ide!

Megsérült Görög Zita nagyfiának, Milánnak a lába - Fotóhttp://www.life.hu/drlife/20190329-megserult-gorog-zita-nagyfianak-milannak-a-laba.htmlGörög Zita az Instagram-oldalán közölte a rajongóival, hogy megsérült a nagyobbik fia, Milán. Dr. LifeOrigoHetven mágneses golyót tolt fel a péniszébe egy kínai kisfiúhttp://www.life.hu/drlife/20190328-hetven-magneses-golyot-tolt-fel-a-peniszebe-egy-kinai-kisfiu.htmlKétórás műtétet végeztek az orvosok egy 11 éves kínai kisfiún, aki kíváncsiságból 70 mágneses golyót tolt fel a péniszébe. Dr. LifeOrigoIlyen az élete Maliyah és Kendra Herrinnek, a szétválasztott sziámi ikerpárnakhttp://www.life.hu/drlife/20190328-ilyen-az-elete-maliyah-es-kendra-herrinnek-a-szetvalasztott-sziami-ikerparnak.htmlA közös májjal és egyetlen vesével született sziámi ikreket négyévesen választották szét, így mindketten fél lábbal élnek, de boldogok. Születésükkor 24 órát adtak nekik az orvosok. Dr. LifeOrigoKislánya ritka genetikai betegségéről vallott Drávucz Ritahttp://www.life.hu/drlife/20190328-kislanya-ritka-genetikai-betegsegerol-vallott-dravucz-rita.htmlDrávucz Rita és ritka genetikai betegségben szenvedő kislánya egy nemes ügy mellé álltak. Dr. Life--Borzalmas történet: a szülészorvos leszakította a csecsemő fejéthttp://www.life.hu/drlife/20190328-borzalmas-tortenet-a-szuleszorvos-leszakitotta-a-csecsemo-fejet.htmlHat hónapos várandósan folyt el a magzatvize a 19 éves Kagiso Kgatlának. A gyermekét nem ölelhette magához, ugyanis a szülés közben a feje elvált a testétől. Dr. Life--A Jászai Mari-díjas Béres Ilona beteg: nem tud színpadra állnihttp://www.life.hu/drlife/20190328-a-jaszai-mari-dijas-beres-ilona-beteg-nem-tud-szinpadra-allni.htmlA Jászai Mari-díjas Béres Ilona nem állhat színpadra: betegsége miatt el kellett halasztani egy bemutatót. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.