Karina Rodini 40 kilós tumorral a lábán éli a mindennapjait

műtét Karina Rodini tumor neurofibromatózis kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rövidnadrágot is bátran felvesz, pedig 40 kilós tumorral a lábán éli a mindennapjait a 28 éves Karina Rodini. A Brazíliában, Sao Paolóban élő nőt nem lehet megműteni. 

Nagyon magas kockázati faktorral bíró műtéttel lehetne csak rajta segíteni, így 40 kilós tumorral a lábán kénytelen élni a mindennapjait a 28 éves Karina Rodini.

A Daily Mail cikke szerint a Brazíliában, Sao Paolóban élő nő neurofibromatózisban szenved. A betegség következtében jóindulatú daganatok nőnek a testén. Először csak kis hólyagok keletkeztek a lábán, ám mára ezek hatalmassá duzzadtak.

Eddig 7 műtéten esett át, mert minden eljárásnál csak 1 kilogramm húst lehet eltávolítani. A műtétek után azonban egyre nagyobb és nagyobb lett a daganat. Már a látását is befolyásolja, a bal szemére is ráhúzódott a neurofibromatózis.

Igyekszik teljes életet élni, ami nehéz számára, hiszen rengeteget bántják, akik nem ismerik. Ezen kívül dolgozni sem tud, az előző munkahelyéről azért küldték el, mert túl sok betegszabadságot vett ki.

Egypetéjű ikrek, mégis különböznek: betegséggel küzdenek a Pearson ikrekhttp://www.life.hu/drlife/20190331-egypeteju-ikrek-megis-kulonboznek-betegseggel-kuzdenek-a-pearson-ikrek.htmlKülönös rendellenességgel küzdenek a a Pearson ikrek. Adam és Neil neurofibromatózisban szenvednek, így bár egypetéjű ikrek, egyáltalán nem hasonlítanak egymásra. Dr. Life--Catarina Sequeira agyhalott sportolónak született koraszülött gyermekehttp://www.life.hu/drlife/20190331-catarina-sequeira-agyhalott-sportolonak-szuletett-koraszulott-gyermeke.htmlAkut asztmár soham következtében esett kómába a portugál kenus, Catarina Sequeira. December 26-án nyilvánították agyhalottnak, ekkor 19 hetes terhes volt. Gyermeke a napokban született meg. Dr. LifeThinkstockLegyőzte a köszvényt Müller Attilahttp://www.life.hu/drlife/20190331-legyozte-a-koszvenyt-muller-attila-teves.htmlMüller Attilának komoly döntést kellett meghoznia az egészsége érdekében. Felesége mindvégig támogatta, így könnyebben ment az életmódváltás az egykori tévésnek.Dr. LifeFotó: Zsigmond László/Life.huDiabulimia: a cukorbetegséghez társuló étkezési zavarhttp://www.life.hu/drlife/20190331-diabulimia-a-cukorbetegseghez-tarsulo-etkezesi-zavar.htmlKevesen ismerik az cukorbetegségnél fellépő étkezési zavart, a diabulimiát. A veszélyes betegség a páciens életét is veszélyeztetheti. Dr. Life--Az orvosok szerint nem ajánlatos nyitott szemmel tüsszentenihttp://www.life.hu/drlife/20190328-az-orvosok-szerint-nem-ajanlatos-nyitott-szemmel-tusszenteni.htmlHa megfigyeljük, az esetek száz százalékában csukott szemmel tüsszentünk. Ha nyitott szemmel szeretnénk ezt megtenni, nagy erőfeszítésünkbe kerül, az orvosok szerint pedig nem is ajánlatos ezt megtenni. Dr. Life--Napokkal a diplomaosztó után elhunyt a súlyos beteg egyetemistahttp://www.life.hu/drlife/20190328-napokkal-a-diplomaoszto-utan-elhunyt-a-sulyos-beteg-egyetemista.htmlNéhány nappal a diploma átvétele után elhunyt egy 25 éves Fülöp-szigeteki egyetemista. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.