Törőcsik Mari ráijesztett a rajongóira, mikor kiderült, hogy ismét kórházban van, de szerencsére nem volt komoly baj. Azóta már az otthonában pihen és elárulta, hogy van. 

Törőcsik Mari nem sokkal azután, hogy megkapta a Kossuth-nagydíjat, kórházba került. A színművészért nagyon sokan aggódtak, de szerencsére nem volt komoly baj, a biztonság kedvéért tartották bent egy hétig. Azóta azonban már újra a velemi otthonában pihen, és terveket szövöget.

Törőcsik Mari otthon pihenForrás: MTI/Zih Zsolt

Köszönöm szépen, jól vagyok, ebben a szép napsütésben egészen remek az ember hangulata. Felderítette a kedvemet a friss levegő és a madárcsicsergés, szívesen mennék a kertbe egy kicsit tenni-venni, de egyelőre kiülni a szabadba is csodálatos érzés, hallgatom a fák susogását” – mondta, majd a terveiről mesélt. „Az is eszembe jutott, ha minden jól alakul, szeretnék utazni egy keveset. Régebben már megígértem a kollégáknak, ismerősöknek, hogy újra felmegyek Budapestre. Persze, azért sok múlik azon, hogy később hogyan érzem magam, mindenesetre már elgondolkodtam rajta, hogy menni kellene. Az elmúlt időszak nagyon szép volt, sok erőt ad az emberek érdeklődése, törődése, igazán megható ez. A születésnapomon is sokan köszöntöttek fel, sok jókívánságot kaptam” – árulta el a Blikknek Törőcsik Mari.