Demjén Rózsi Facebook-oldalán tájékoztatta a rajongóit, hogy sajnos az áprilisi koncerteket egészségi állapota miatt le kell mondania.

Demjén Rózsit öt héttel ezelőtt műtötték meg. A beavatkozás jól sikerült, de a zenész rehabilitációra szorul. A kezelései megfelelően haladnak, de sajnos áprilisban nem kezdheti el az országos turnéját orvosai tanácsára. A rossz hírt Demjén Ferenc a Facebook-oldalán közölte a rajongóival, akiknek természetesen a zenész mielőbbi gyógyulása a legfontosabb. A koncertjei tehát májusban indulnak, a soproni, algyői és kiskunfélegyházai koncertek maradnak el.

Demjén Ferenc nem kezdheti áprilisban a turnéjátFotó: Hirling Bálint - Origo

„Kedves Barátaim! Ahogy a menedzsment közleményében olvastátok, az idei turnémat májusban tudom elkezdeni. Sajnos ez 3 áprilisi koncertemet érinti, melyeket mindenképpen szeretnék pótolni. Örülök, hogy erre Sopronban már június 1-jén sor kerülhet. A koncertszervezők Algyőn és Kiskunfélegyházán is egyeztetik majd az új időpontot. Szeretném megköszönni a sok jókívánságot, támogató üzenetet, ami erőt ad a gyors felépüléshez! Májustól pedig újra »Fújom a dalt«” – írta Demjén Ferenc a Facebook-oldalán.