Dave Asprey mindent megtesz azért, hogy 180 éves koráig éljen

terápia diéta fiatalság Dave Asprey
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kanadai Dave Asprey úgy tervezi, hogy legalább 180 éves koráig fog élni.

Dave Asprey 1973-ban látta meg a napvilágot és úgy tervezi, legalább 2153-ig fog élni. Ő nem csak álmodozik a hosszú életről, tesz is érte. Hogy mit? Legutóbb például őssejtterápián járt, amely során lecsapoltak belőle fél liter csontvelőt, majd visszafecskendezték testébe az ebből kinyert őssejteket.

A férfi az MSN-nek elárulta, mostantól havonta szeretne hasonló kezelést kapni és eddig közel 280 millió forintnyi összeget költött arra, hogy lassítsa az öregedését.

Emellett odafigyel az életmódjára, nemcsak diétázik, hanem mindent kipróbál, amit az orvostudomány felfedez, otthonába például beszerzett saját hiperbár oxigén- és hidegterápiás gépet is.

Most 45 éves, de fiatal felnőttnek érzi magát. Úgy véli, még legalább négyszer ennyi ideig fog élni. Úgynevezett biohackelésnek hívja, amit csinál, és állítja, ettől a szexuális élete is sokkal jobb lett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.