Szabó Győző a motorozás szerelmese. Többször szenvedett már balesetet. Úgy véli: az autósok és a motorosok közötti viszony tarthatatlan. 

"Egyre rosszabb a helyzet. Az autósok egyszerűen képtelenek a motorosokra figyelni, minden szabályt megszegnek, áthajtanak a piroson, leszorítanak minket az útról, és sávváltáskor sem indexelnek. A legutóbbi balesetem is ennek köszönhető. Körülbelül két héttel ezelőtt egy barom nem használta az irányjelzőjét, amikor átjött az én sávomba, és nekem csapódott" – mesélte a Borsnak Szabó Győző, aki a balesetben az egész jobb oldalát, a térdét, a könyökét és a bokáját is lehorzsolta. 

"Egy fiatal pár ült az autóban, azonnal kiszálltak, hogy segítsenek, de őket jobban sokkolta a baleset, mint engem. Nem tettem feljelentést, mert előfordul az ilyen, de azért szóltam nekik, hogy legközelebb jobban figyeljenek, mert nagyobb baj is lehetett volna" – mondta a színész, aki szerint tarthatatlan az autósok és a motorosok közötti viszony. 

Szabó Győző egy hét alatt kétszer szenvedett balesetetForrás: Facebook/Szabó Győző

Pár nappal később egy autós húzott be elé. Szabó Győző a padkának ütközött és elesett. Ám az autós szó nélkül tovább hajtott. 

"Indíthatnék háborút az autósok ellen, de inkább csak arra kérek minden sofőrt, hogy figyeljenek a motorosokra is, és ne éljenek vissza azzal, hogy nagyobbak, adott esetben erősebbek és védettebbek, mert az utak nem csak nekik épülnek! Túlzás nélkül egy nap 4-szer, 5-ször meghalhatnék az úton, mert annyi figyelmetlen autós van" – kéri Szabó Győző, aki imád motorozni, semmi nem tántoríthatja el a szenvedélyétől.