Szabó Győzőt egy hét alatt kétszer ütötték el motorozás közben

Forrás: Facebook/Szabó Győző -
gázolás motorozás baleset autó motor Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Győző a motorozás szerelmese. Többször szenvedett már balesetet. Úgy véli: az autósok és a motorosok közötti viszony tarthatatlan. 

"Egyre rosszabb a helyzet. Az autósok egyszerűen képtelenek a motorosokra figyelni, minden szabályt megszegnek, áthajtanak a piroson, leszorítanak minket az útról, és sávváltáskor sem indexelnek. A legutóbbi balesetem is ennek köszönhető. Körülbelül két héttel ezelőtt egy barom nem használta az irányjelzőjét, amikor átjött az én sávomba, és nekem csapódott" – mesélte a Borsnak Szabó Győző, aki a balesetben az egész jobb oldalát, a térdét, a könyökét és a bokáját is lehorzsolta.

"Egy fiatal pár ült az autóban, azonnal kiszálltak, hogy segítsenek, de őket jobban sokkolta a baleset, mint engem. Nem tettem feljelentést, mert előfordul az ilyen, de azért szóltam nekik, hogy legközelebb jobban figyeljenek, mert nagyobb baj is lehetett volna" – mondta a színész, aki szerint tarthatatlan az autósok és a motorosok közötti viszony.

Szabó Győző egy hét alatt kétszer szenvedett balesetet Forrás: Facebook/Szabó Győző

Pár nappal később egy autós húzott be elé. Szabó Győző a padkának ütközött és elesett. Ám az autós szó nélkül tovább hajtott.

"Indíthatnék háborút az autósok ellen, de inkább csak arra kérek minden sofőrt, hogy figyeljenek a motorosokra is, és ne éljenek vissza azzal, hogy nagyobbak, adott esetben erősebbek és védettebbek, mert az utak nem csak nekik épülnek! Túlzás nélkül egy nap 4-szer, 5-ször meghalhatnék az úton, mert annyi figyelmetlen autós van" – kéri Szabó Győző, aki imád motorozni, semmi nem tántoríthatja el a szenvedélyétől.

Túlzásba vitte a körömrágást egy fiatal lány, amputálni kellett az ujjáthttp://www.life.hu/drlife/20190412-tulzasba-vitte-a-koromragast-egy-fiatal-lany-amputalni-kellett-az-ujjat.htmlAz iskolai stressz miatt kezdte rágni a körmét a 20 éves Courtney Whithorn. A rossz szokás addig fajult, hogy a bőrrák egy ritka fajtája támadta meg a kezét, a hüvelykujját pedig amputálni kellett. Dr. Life--Ilyen az élete a 17 éves Tourette-szindrómás Trevornakhttp://www.life.hu/drlife/20190412-ilyen-az-elete-a-17-eves-tourette-szindromas-trevornak.htmlSúlyos Tourette-szindrómában szenved Trevor, ami miatt a járás is nehezére esik. Dr. LifeOrigoSas József még kórházban van, de már nyilatkozott az állapotárólhttp://www.life.hu/drlife/20190412-sas-jozsef-meg-korhazban-van-de-mar-nyilatkozott-allapotarol.htmlThaiföldi utazásán kapott kétoldali agyvérzést Sas József. A humorista ma már a rehabilitációs központban lábadozik. Nyilatkozott az állapotáról, azt mondja, az idén még kabarét szeretne csinálni. Dr. Life--Bokaficam miatt kényszerült ideiglenesen kerekesszékbe Elton Johnhttp://www.life.hu/drlife/20190411-bokaficam-miatt-kenyszerult-ideiglenesen-kerekesszekbe-elton-john.htmlElton John Instagram-oldalán tudatta rajongóival, hogy sérülés érte, ami miatt ideiglenesen kerekesszékbe kényszerült. Dr. LifeAFPMajoros Hajnit meg kellett műteni második terhessége utánhttp://www.life.hu/drlife/20190411-majoros-hajnit-meg-kellett-muteni-masodik-terhessege-utan.htmlMajoros Hajninak a második terhessége alatt nyílt szét a hasizma annyira, hogy csak műtéttel lehetett helyrehozni. Dr. LifeOrigoElmarad Für Anikó felolvasóestje: kórházba került a színésznőhttp://www.life.hu/drlife/20190411-elmarad-fur-aniko-felolvasoestje-korhazba-kerult-a-szineszno.htmlElmarad Für Anikó szegedi felolvasóestje, a színésznő ugyanis kórházba került. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.