Szekeres Adrien elárulta, hogy érzi magát részleges szalagszakadása után

Forrás: Instagram/Szekeres Adrien -
Szekeres Adrien sérülés baleset szalagsérülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szekeres Adrien elárulta, hogy érzi magát az után, hogy részleges szalagszakadást szenvedett.

Szekeres Adrien a hónap elején a közösségi oldalán számolt be a rajongóinak arról, hogy hatalmasat esett, és emiatt jó ideig járókerettel közlekedik. A sérülésről eddig nem lehetett sokat tudni, most viszont az énekesnő mindent elmesélt a BEST magazinnak: épp egy cukrászdában adott interjút, majd hazafelé indulva rosszul lépett, és megcsúszott egy rámpán.

Ketten szedtek össze az úton, mert nem tudtam felállni, annyira megsérült a jobb lábam. (...) A röntgen nem mutatott ki törést. Azt hittem, egy kis pihenés elég lesz, a doktorok azt is kérték, hogy polcoljam és jegeljem. Végül egy barátunk tanácsára elmentem ultrahangra, mert nem akartak enyhülni a fájdalmaim. Kiderült, hogy az ízületi tok sérült a bokámon, és az ugrócsontom hártyája is, részleges szalagszakadásom van" – mesélte Szekeres Adrien, kinek végül egy rögzítőt kell hordania, és rengeteget kell pihennie.

Szekeres Adriennek sokat kell pihennie Forrás: Insatgram/Szekeres Adrien
Vajna Tímeát vírusok döntötték le a lábárólhttp://www.life.hu/drlife/20190426-vajna-timeat-virusok-dontottek-le-a-labarol.htmlVajna Timi komoly betegségekkel küzd, és egyelőre nem javul az állapota: két vírus is megtámadta. Dr. LifeOrigoValkó Eszter veszélyeztetett terhes: a baba születéséig hazaköltözik a 44 éves tévéshttp://www.life.hu/drlife/20190426-valko-eszter-veszelyeztetett-terhes-a-baba-szuleteseig-hazakoltozott-a-44-eves-teves.htmlHosszú küzdelem után, 44 évesen kisbabát vár Valkó Eszter egykori műsorvezető. A kismama elárulta, hogy a kicsi érkezéséig haza kell költöznie Magyarrországra. Dr. LifeOrigoHázi praktikákkal szerették volna megnagyobbítani a péniszüket: kórházba kerültek (18+)http://www.life.hu/drlife/20190425-hazi-praktikakkal-szerettek-volna-megnagyobbitani-a-peniszuket-korhazba-kerultek.htmlTöbb száz férfi került kórházba Pápua Új-Guineában azért, mert házi praktikákkal szerették volna megnagyobbítani a péniszüket. Dr. Life--Lemondta koncertjeit Demjén Ferenchttp://www.life.hu/drlife/20190425-lemondta-koncertjeit-demjen-ferenc.htmlElhúzódó rehabilitációja miatt lemondta koncertjeit Demjén Ferenc. Dr. LifeFotó: Hirling Bálint - OrigoÍgy érzi most magát a legendás labdarúgó, Törőcsik Andráshttp://www.life.hu/drlife/20190425-igy-erzi-most-magat-a-legendas-labdarugo-torocsik-andras.htmlJobban érzi magát a két agyműtéten is átesett Törőcsik András. Dr. LifeOrigoRábaközi Andrea egy jósnőtől tudta meg, hogy rákja vanhttp://www.life.hu/drlife/20190423-rabakozi-andrea-egy-josnotol-tudta-meg-hogy-rakja-van.htmlA legelfoglaltabb időszakaiban sem mulasztott el jósnőhöz menni Rábaközi Andrea. Pályája csúcsán diagnosztizáltak nála méhnyakrákot, erre pedig a jósnője figyelmeztette. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.