Megmentette a saját életét egy farmer azzal, hogy bicskával levágta a lábát

halál élet munkagép bicska farmer láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebgyógyulásra és műlábra vár a nebraskai Kurtis Kaser, akinek a lábát elkapta egy munkagép. A férfi tudta, csak úgy menekülhet meg, ha a bicskájával levágja a saját lábát.

Kukoricaföldön dolgozott a 63 éves nebraskai Kurtis Kaser, amikor a lábát elkapta a munkagép – írja a Nuus. A férfi tudta, hogy a gép nem engedi el, és ha nem tesz valamit, hamarosan elveszíti az eszméletét.

Úgy döntött, a bicskájával levágja a saját lábát. Hihetetlen önuralmat tanúsított, hogy megmenthesse az életét. Ezután elkúszott a házáig, ahol már telefonált a mentőknek. A férfit kórházba szállították. Most a sebgyógyulásra, majd a műlábra vár. Egyáltalán nem bánkódik a dolog miatt, örül, hogy ennyivel megúszta a szörnyű balesetet.

Közlekedési baleseteikről vallottak a sztárok: Singh Vikinek betört az orrahttp://www.life.hu/sztarok/20190517-kozlekedesi-baleseteikrol-vallottak-a-sztarok-singh-vikinek-betort-az-orra.htmlA kerékpárok szépségét mutatták be a sztárok a biciklis felvonuláson és szépségversenyen, ahová a Life.hu riportere, Domszky László is ellátogatott. Ha már ott járt, kifaggatta hírességeinket arról, milyen közlekedési balesetekben volt részük: volt, aki rollerrel esett óriásit, egy másik sztár autójába pedig egy motoros száguldott bele. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoGyakran gondol az elmúlásra a 92 esztendős Máthé Erzsihttp://www.life.hu/sztarok/20190517-gyakran-gondol-az-elmulasra-a-92-esztendos-mathe-erzsi.html92 éves lett Máthé Erzsi, aki elárulta, hogyan érzi magát. TV + Sztárok--Csalással nyerte meg a tehetségkutatót a milliomos orosz bankár lánya, Mikella Abramova http://www.life.hu/sztarok/20190517-csalassal-nyerte-meg-a-tehetsegkutatot-a-milliomos-orosz-bankar-lanya-mikella-abramova.htmlFelháborodást keltett egy orosz tehetségkutató, ugyanis kiderült, hogy a győztes – aki egyébként egy milliomos bankár lánya – csalással nyert. TV + SztárokOrigoLaky Zsuzsi és Dietz Guszti esküvői fotózáson vett részthttp://www.life.hu/sztarok/20190517-laky-zsuzsi-es-dietz-guszti-eskuvoi-fotozason-vett-reszt.htmlCsodás fotót tett közzé az Instagram-oldalán Laky Zsuzsi. Azt is hihetnénk, hogy titkos esküvőt tartottak. TV + SztárokOrigoGyanúsítottként hallgattak ki egy nőt Sebestyén Balázs zaklatási ügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20190517-gyanusitottkent-hallgattak-ki-egy-not-sebestyen-balazs-zaklatasi-ugyeben.htmlSebestyén Balázst zaklathatta az a nő, akit gyanúsítottként hallgatott ki a rendőrség. Most megszólalt a nő édesanyja is. TV + SztárokOrigoLovasi András nyilatkozott a balesetről, elismerte, hogy ő okoztahttp://www.life.hu/sztarok/20190517-lovasi-andras-nyilatkozott-a-balesetrol-elismerte-hogy-o-okozta.htmlMárciusban szenvedett autóbalesetet Lovasi András. Egy rendőrautóval ütközött, a napokban pedig a közösségi oldalára írt bejegyzésében elismerte, hogy ő okozta a balesetet. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.