A nagy fenék volt Courtney Barnes modell álma, ennek érdekében illegálisan feltöltette a hátsóját. Most szabadulna az implantátumtól. 

Courtney Barnes modell kétségbeesetten igyekszik eltávolíttatni a fenekéből az implantátumokat, amelyeket illegális feltöltés során kapott. A most 35 éves nő először 22 évesen esett át ilyen beavatkozáson, később még kétszer injektáltak töltőanyagot a hátsójába. Mára hatalmas, természetellenes alakú lett a feneke, ami miatt rendszeresen támadják.

Courtney Barnes modell szabadulna illegális fenékimplantátumátólForrás: NORTHFOTO/Barcroft Media/Rodrigo Gomez / Barcroft Media

Egykor mindent megtettem azért, hogy nagyobb legyen a fenekem, de mára rájöttem, hogy ez az életembe kerülhet" – mondta Courtney, akinél egészségi gondokat okozott az illegális feltöltés. A bőre elszíneződött, elfertőződött, és folyamatos fájdalomban él. Nem csoda hát, ha szeretne szabadulni az implantátumtól, de olyan már sosem lesz a teste, mint volt. Az orvosok ráadásul arra is figyelmeztették, nagyon költséges beavatkozásról van szó. Courtney borzasztóan bánja korábbi döntését, ezért mindenki figyelmét szeretné felhívni arra, milyen veszélyesek az ilyen beavatkozások – írja a The Sun.