Nyári Diát inzulinrezisztenciával diagnosztizálták

diéta Nyári Diana inzulinrezisztencia szénhidrát sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szinte már népbetegségnek számító inzulinrezisztenciát egyre több embernél diagnosztizálják. Nyári Diának is szembe kell néznie a problémával. 

Nemrégiben hozta világra első gyermekét Nyári Dia. Az újdonsült édesanya újra sportolni kezdett, ám gyorsan abba is kell hagynia egy időre. Közösségi oldalán mondta el, hogy nála is diagnosztizálták a már szinte népbetegségnek számító inzulinrezisztenciát.

„Dr. Tóth Tamással egy RTL-es műsor kapcsán ismerkedtem meg, és már akkor pedzegette, hogy szerinte valami nem oké. Sajnos igaza lett, így most kíméletlen diétára fogott, ami teljesen eltérő attól, ahogy eddig étkeztem. Igyekeztem száműzni a szénhidrátot a mindennapjaimból, de kiderült, nekem nem erre van szükségem. Kötelező szénhidrátot fogyasztanom, de nem mindegy, milyen formában és mennyit. Tudom, nagyon sokan vagytok ugyanebben a cipőben, így minden tapasztalatra, bevált receptre kíváncsi vagyok. Szerencsére nálam még nem súlyos a helyzet, így nincs okom elkeseredni, de a sport miatt nagyon fáj a szívem. Három hétig sajnos el kell búcsúznom minden mozgástól, amit eddig űztem, utána viszont kötelező” – írta közösségi oldalán Nyári Dia.

Végvári Ádám komoly betegséggel küzd, reméli, megússza a műtétethttp://www.life.hu/drlife/20190530-vegvari-adam-komoly-betegseggel-kuzd-remeli-megussza-a-mutetet.htmlCombcsontelhalással küzd a Neoton Família zenésze, Végvári Ádám. Reméli, hogy elkerülheti a műtétet. Mint mondta: emiatt nem mond le koncertet. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoA túl sok és a túl kevés alvás is ront a memórián és a reakcióidőnhttp://www.life.hu/drlife/20190529-a-tul-sok-es-a-tul-keves-alvas-is-ront-a-memorian-es-reakcioidon.html A hét óránál kevesebb és a kilenc óránál több alvás is negatívan befolyásolja a kognitív teljesítményt, így a vizuális memóriát és a reakcióidőt is – állapította meg a University College London (UCL) új kutatása. Dr. LifeOrigoEzek a leggyakoribb péniszfájdalmak és az okaik (18+)http://www.life.hu/drlife/20190529-ezek-a-leggyakoribb-peniszfajdalmak-es-az-okaik.htmlEz a három leggyakoribb fajtája a pénisz fájdalmának. Van, amivel azonnal orvoshoz kell fordulni, míg más esetben nem kell azonnal pánikba esni. Dr. Life--Koholák Alexa eltörte a lábáthttp://www.life.hu/drlife/20190529-koholak-alexa-eltorte-a-labat.htmlKoholák Alexa eltörte a lábát: begipszelve, mankóval jelentkezett be a közösségi oldalán. Dr. LifeOrigoBőr nélkül született egy brit csecsemő, küzdenek a megmentéséérthttp://www.life.hu/drlife/20190528-bor-nelkul-szuletett-egy-brit-csecsemo-kuzdenek-a-megmenteseert.htmlBőr nélkül jött a világra a koraszülött Kaiden Jake Shattock. Állapotának okát még mindig nem tudják az orvosok. Már átesett egy műtéten, és legalább négy vár még rá. Dr. Life--Székrekedése miatt vesztette el emlékezetét a hongkongi nőhttp://www.life.hu/drlife/20190528-szekrekedese-miatt-vesztette-el-emlekezetet-a-hongkongi-no.htmlSzékrekedéstől szenvedett a hongkongi nő, de amikor megkönnyebbült, elfelejtette az elmúlt 10 évét. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.