A szinte már népbetegségnek számító inzulinrezisztenciát egyre több embernél diagnosztizálják. Nyári Diának is szembe kell néznie a problémával. 

Nemrégiben hozta világra első gyermekét Nyári Dia. Az újdonsült édesanya újra sportolni kezdett, ám gyorsan abba is kell hagynia egy időre. Közösségi oldalán mondta el, hogy nála is diagnosztizálták a már szinte népbetegségnek számító inzulinrezisztenciát.

„Dr. Tóth Tamással egy RTL-es műsor kapcsán ismerkedtem meg, és már akkor pedzegette, hogy szerinte valami nem oké. Sajnos igaza lett, így most kíméletlen diétára fogott, ami teljesen eltérő attól, ahogy eddig étkeztem. Igyekeztem száműzni a szénhidrátot a mindennapjaimból, de kiderült, nekem nem erre van szükségem. Kötelező szénhidrátot fogyasztanom, de nem mindegy, milyen formában és mennyit. Tudom, nagyon sokan vagytok ugyanebben a cipőben, így minden tapasztalatra, bevált receptre kíváncsi vagyok. Szerencsére nálam még nem súlyos a helyzet, így nincs okom elkeseredni, de a sport miatt nagyon fáj a szívem. Három hétig sajnos el kell búcsúznom minden mozgástól, amit eddig űztem, utána viszont kötelező” – írta közösségi oldalán Nyári Dia.