Trónok harca: hiába kezelik, nem javul a sorozat egyik főszereplőjének, Havas Jonnak az állapota

Forrás: HBO -
Havas Jon Kit Harington elvonókúra függőség Trónok harca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel 10 év után véget ért a Trónok harca forgatása, amit a Havas Jont játszó színész, Kit Harington nem tud feldolgozni.

Hiába kezelik Kit Haringtont, nem képes feldolgozni azt a tényt, hogy közel 10 év után véget ért a trónok harca, amiben az egyik főszereplőt, Havas Jont játszotta. A színész a színitanoda elvégzése után rögtön megkapta az ikonikus karakter szerepét, ami azonnal a csúcsig és a vágyott népszerűségig repítette. Azzal, hogy véget ért a forgatás és a feszített tempó, úgy érzi, kihúzták a lába alól a talajt. drog- és alkoholfüggőségét jelenleg is egy méregdrága luxuslevonón kezelik, ám a legújabb róla készült lesifotók aggodalomra adnak okot: hiába kezelik, depresszió gyötri a sztárt. A külsejét elhanyagolja, mosolyogni sem tud – írta meg a Daily Mail.

Forrás: HBO

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.