Kórházba került Majka kisfia Törökországban

betegség Majoros Marián Majka Majoros Péter Törökország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem alakul túl jól Majka és családja törökországi nyaralása. Marián, a műsorvezető nagyobbik fia kórházba került.

Majka párja, Dundika pár órája tett fel az Instagram- oldalára egy képet a beteg Mariánról, akivel hét órát töltöttek kórházban. A kisfiú hirtelen lett rosszul, fejfájás és magas láz gyötörte. Dundika azt írta, a gyerek nem napszúrást kapott, hanem egy ahhoz hasonló tüneteket produkáló bakteriális fertőzést.

Sebestyén Ági és VV Hunor ad még egy esélyt a kapcsolatuknakhttp://www.life.hu/sztarok/20190604-sebestyen-agi-es-vv-hunor-ad-meg-egy-eselyt-a-kapcsolatuknak.htmlA ValóVilág 9 villájában szökkent szárba VV Hunor és Sebestyén Ági kapcsolata. A pár nemrégiben szakított, ám úgy döntöttek, megmentik a szerelmüket. TV + SztárokOrigoKiderült, mennyit kapnak George Michael hagyatékából korábbi szeretőihttp://www.life.hu/sztarok/20190604-kiderult-ki-mennyit-kap-george-michael-hagytekabol.htmlMég mindig nem zárult le teljesen a 2016-ban elhunyt George Michael hagyatékának felosztása. A 98 millió fontra rúgó vagyonból, úgy tűnik, semmit nem kapnak volt szeretői. TV + Sztárok--Jay-Z az első milliárdos rapper a Forbes szerinthttp://www.life.hu/sztarok/20190604-jayz-az-elso-milliardos-rapper-a-forbes-szerint-1.htmlA zenéjével és üzleti befektetéseivel saját birodalmát felépítő Jay-Z az első milliárdos rapper a Forbes üzleti magazin szerint. TV + Sztárok--Kamilla hercegné unokahúgára vetett szemet Vilmos herceghttp://www.life.hu/sztarok/20190604-kamilla-hercegne-unokahugara-vetett-szemet-vilmos-herceg.htmlVilmos herceg szíve nem mindig Katalin hercegnéért dobogott, ez persze természetes. Most azonban azt is tudni lehet, hogy az egyik lány, akire korábban szemet vetett, Kamilla hercegné unokahúga volt. TV + Sztárok--Férjhez ment Grace Kelly unokája, Charlotte Casiraghi http://www.life.hu/sztarok/20190603-ferjhez-ment-grace-kelly-unokaja-charlotte-casiraghi.htmlFérjhez ment Grace Kelly unokája, Charlotte Casiraghi. TV + Sztárok--Csősz Boginak meg kellett válnia néhány cégétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190604-csosz-boginak-meg-kellett-valnia-nehany-cegetol.htmlCsősz Boginak a törökországi pénzügyi válság miatt meg kellett válnia néhány cégétől. TV + Sztárok--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.