A csontokból kiinduló daganatos betegséggel, Ewing-szindrómával küzdött az 5 éves Harry Shaw, aki a napokban elhunyt. A kisfiú imádta Lewis Hamilton Forma–1-es pilótát, aki nemrégiben neki ajándékozta az autóját és az egyik trófeáját. 

Örökre elaludt az 5 éves Harry Shaw, aki a csontokból kiinduló ritka daganatos betegséggel, a Ewing-szindrómával küzdött. A kisfiú a Forma–1 és Lewis Hamilton rajongója volt. A Spanyol Nagydíj előtt a kisfiú videóüzenetben biztatta kedvencét, és megköszönte a neki küldött aláírt sapkát és macit. 

Lewis Hamilton a Shaw család háza előtt parkoltatta le az autójátForrás: NORTHFOTO/PA Wire/PA Images/Gareth Fuller

Az M4 Sport cikke szerint Hamilton az őrangyalának nevezte a fiút, a győzelem után pedig a Shaw család háza előtt parkoltatta le versenyautóját a győzelmi trófeájával együtt. A fiú szülei elmondták: nagyon meghatódtak a pilóta és a csapat kedvességén. 

Harry június 1-jén hunyta el örökre a szemét, a betegsége utolsó napjaiban már borzalmas fájdalmak gyötörték. Kétéves húga, Georgia talán nem is emlékszik majd rá. A szülők továbbra is folytatják az adománygyűjtést a Ewing-szindróma kutatására.