Zimány Lindánál súlyos betegséget diagnosztizáltak

Forrás: Vojcehovszki Richard/Bernice Fashion -
betegség gyógyszer inzulinrezisztencia Zimány Linda pajzsmirigy-alulműködés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Inzulinrezisztenciát és pajzsmirigy-alulműködést diagnosztizáltak Zimány Lindánál, emiatt élete végéig gyógyszert kell szednie. 

„Évekkel ezelőtt, amikor Amerikában éltem, már akkor volt problémám a pajzsmirigyemmel, de az elmúlt hét év alatt rosszabbodott a helyzet. Kiderült, hogy alulműködik, és inzulinrezisztenciám is van, ami már az egyes típusú diabétesz előszobája is lehet” – nyilatkozta a Ripostnak Zimány Linda, akinek komoly tünetei voltak.

Zimány Linda 3 kilót fogyott a megfelelő étkezéssel Forrás: Vojcehovszki Richard/Bernice Fashion

„A fáradékonyság, a száraz bőr, a diéta ellenére fogyás-hízás, a töredezett haj, illetve körmök mind a pajzsmirigybetegségre utalhatnak. Nálam a fáradékonyság volt jellemző, illetve komoly hányingerrel küszködtem minden étkezés előtt és után. Az orvosom hasnyálmirigy- és pajzsmirigyserkentő gyógyszert írt fel, ami mellett egy személyre szabott inzulindiétát követek. A gyógyszert már biztos, hogy életem végéig szednem kell, de nem bánom, ha ezzel időben elcsíptük a problémát” – folytatta Zimány Linda.

Elmondta: glutén- és laktózérzékeny. Eddig nem fogyasztott szénhidrátot, ezután azonban muszáj. Mióta követi a diétát és szedi a megfelelő gyógyszereket, három kilót fogyott.

Negyedjére is megműtteti melleit Molnár Anikóhttp://www.life.hu/drlife/20190606-negyedjere-is-megmutteti-melleit-molnar-aniko.htmlMolnár Anikó elárulta, immár negyedjére is megműtteti melleit. Ezúttal azért van a beavatkozásra szükség, mert a hirtelen fogyása miatt megereszkedtek keblei. Dr. Life--Műteni kellett Medveczky Ilona szeméthttp://www.life.hu/drlife/20190606-muteni-kellett-medveczky-ilona-szemet.htmlRégóta halasztotta szürkehályogműtétjét Medveczky Ilona, azonban most rászánta magát. Jelenleg is kórházban fekszik a táncművész. Dr. Life--Egy medence vízcserélő berendezése szippantotta ki a kislány beleit, de túléltehttp://www.life.hu/drlife/20190605-medence-vizcserelo-berendezese-szippantotta-ki-a-kislany-beleit-tulelte.htmlEgy súlyos baleset miatt gyomor nélkül él egy kislány. Dr. LifeOrigoRitka betegségben szenved Elio Figueredo, túl gyorsan nő a bőrehttp://www.life.hu/drlife/20190605-ritka-betegsegben-szenved-elio-figueredo-tul-gyorsan-no-a-bore.htmlTúl gyorsan nő a bőre, ami rögtön le is hámlik – a floridai Tampában élő 13 éves Elio Figueredo egy különleges betegségben szenved. Élete első három évében nem is láthatta az otthonát. Dr. Life--Az időjárás és a gyógyszerek is okozhatnak étvágytalanságothttp://www.life.hu/drlife/20190605-az-idojaras-es-a-gyogyszerek-is-okozhatnak-etvagytalansagot.htmlGyakran tapasztalod, hogy akár napokig, hetekig nem vagy éhes? Ennek számos oka lehet, amelyekre jobb odafigyelni. Dr. LifeThinkstockElhunyt a rákkal küzdő kisfiú, akinek Hamilton odaajándékozta az autójáthttp://www.life.hu/drlife/20190605-elhunyt-a-rakkal-kuzdo-kisfiu-akinek-hamilton-odaajandekozta-az-autojat.htmlA csontokból kiinduló daganatos betegséggel, Ewing-szindrómával küzdött az 5 éves Harry Shaw, aki a napokban elhunyt. A kisfiú imádta Lewis Hamilton Forma–1-es pilótát, aki nemrégiben neki ajándékozta az autóját és az egyik trófeáját. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.