Miután Sas József egy thaiföldi nyaraláson lett rosszul, Galambos Lajos úgy gondolta, jobb, ha minden létező biztosítást megköt, hogy elkerülje a hasonló helyzeteket. Ennek összege 5 milliárd forintra rúg. 

Ötmilliárdos életbiztosítást kötött magára Galambos Lajos, ha külföldre utazik. Erre pedig Sas József rosszulléte sarkallta, akit Thaiföldről kellett repülővel hazaszállítani.

Lagzi Lajcsi pedig nemrégiben lett rosszul a bírósági tárgyalásán, mentő vitte el. "Szó szerint összeomlottam a sok stressztől. A vérnyomásom 194-re szökött, amit injekcióval is csak több óra múltán tudtak 150 alá vinni. Azóta folyamatos kontrollra és kivizsgálásra járok, túl vagyok a CT-n, az MRI-n, az ultrahangon és különböző belgyógyászati szűréseken, de még hátra van egy ellenőrzés. Most azonban lekopogom; úgy tűnik, minden rendben van, csak vigyáznom kell magamra, és tartanom kell a súlyomat" – mesélte a Borsnak Galambos Lajos.

Galambos Lajos 5 milliárdos biztosítást kötöttFotó: Szabó Gábor - Origo

"Nem ezen kell spórolni! Én minden kiegészítő biztosítást igénybe vettem, és mindenből a legjobbat választottam. A baleset-, az egészség- és utasbiztosításon felül életbiztosítást is kötöttem, aminek együttes összege ötmilliárd forintig megtéríti az egészségügyi kiadásaimat. Így ha netán szegény Sas Józsi sorsára jutnék – akit a thaiföldi nyaralásáról kellett repülőgéppel hazaszállítani –, akkor legalább a kiadások miatt nem kellene aggódnom" – fogalmazott Lagzi Lajcsi.