Sas Józsefet új intézménybe szállították át, itt már egyénileg foglalkoznak a gyógyulásával. Barátja, Baranyi László színművész már ott látogatta meg, és elárulta, hogy van most a színész.

Sas József thaiföldi nyaralásuk alatt lett rosszul, kétoldali agyvérzést kapott. Külön repülőgéppel szállították haza, hogy itthon folytassák a kezelését. Több intézményben is ápolták a komikust, nemrég pedig egy új helyre szállították. Barátja, Baranyi László színművész legutóbb már itt látogatta meg Sas Józsefet.

Így van most Sas JózsefForrás: MTI/Kollányi Péter

"Néhány napja szállították át, pénteken már az új helyén jártam nála! Nagyon jó körülmények közé került Jóska, itt egyénileg foglalkoznak vele" – mondta a Blikknek a színész. Ez nagy könnyebbség Sas József feleségének, Zsuzsának is, hiszen nem kell annyit utaznia: ő már a végkimerülés határán állt

"Zsuzsa kiteszi a szívét-lelkét, és természetes, hogy minden idejét Jóska mellett töltötte, de így sokkal könnyebb neki is. Jóska egyedül van a szobájában, és azt mondta, kifejezetten jó a koszt is. Leghűségesebb látogatója a családtagokon kívül Icuka, az öltöztetőnője, aki elhalmozza diétás házi süteményekkel is. De jár hozzá Bodrogi Gyuszi, Heller Tomiék vagy éppen Gálvölgyi János. Érzi, hogy rengeteg szeretettel vesszük körül, és ezért jó a kedve, tele van energiával, csak késő délután fáradt kicsit a kezelésektől. Mindent elmesél, sokat anekdotázunk, de örömmel látom, hogy fizikálisan is javul. Járni segítséggel tud, de már magától felül, a jobb kezével képes megfogni mindent. Nagyon várjuk már vissza, ő a kabaré utolsó mohikánja. Érzi, tudja, erőt ad neki, hogy mennyire szereti a közönsége. Nélküle nincs klasszikus kabaré" – tette hozzá Baranyi László.