Farah Khaleck egész testét bőrkeményedések borítják, de ő szépnek látja magát

Forrás: Instagram/farahkhaleck -
betegség szépség bőrkeményedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tizennégy éve él különös betegségével a nő, ami miatt az egész teste bőrkeményedéses, ez azonban nem okozott nála önértékelési problémákat: ugyanúgy szépnek látja magát, hiszen az is!

Egy ritka autoimmun betegség miatt Farah Khaleck egész testét bőrkeményedések borítják. A 32 éves nő mára komoly online tábort alakított ki, motiváló üzeneteit és fotóit Instagram-oldalán több mint 16 ezren követik. Évekkel ezelőtt azonban magányosan tengette az életét. Akkor kezdett el online bloggereket követni, és így lett egy közülük.

Farah Khaleck egész testét bőrkeményedések borítják Forrás: Instagram/farahkhaleck


„Mindig otthon voltam, nem voltak barátaim, alapvetően nagyon unalmas volt az életem” – mondta Farah, de az internet kinyitotta számára a világot. Nagyon sok kedves, szeretetteljes üzenetet kap és ad. Arra használja a figyelmet, hogy másokban is erősítse az önbizalmat, hiszen ő szépnek látja magát, mert az is.

Így gyógyítottak az ókorbanhttp://www.life.hu/drlife/20190628-igy-gyogyitottak-az-okorban.htmlA mai világban az orvosok köztiszteletben álló személyek, akiknek szavában feltétel nélkül megbízunk. Az ókorban azonban voltak időszakok, amikor egyszerű rabszolgák látták el a betegeket, sebesülteket, és sajnos a páciensek halálozási aránya is igencsak meghaladta az elfogadhatót. Nézzük hát, miként is gyógyítottak az ókori doktorok. Dr. LifeOrigoMegműtötték a magyar mulatóssztár, Tilinger Attila szívéthttp://www.life.hu/drlife/20190629-megmutottek-a-magyar-mulatossztar-tilinger-attila-szivet.htmlEgy komoly rosszullét után derült ki, hogy Tilinger Attila szívével nincs minden rendben. Először gyógyszeres kezeléssel próbálkoztak, de sajnos mégis műtétre volt szükség. Dr. LifeOrigoKiderült, hogy milyen hatással van a testre a korán kelés http://www.life.hu/drlife/20190628-kiderult-hogy-milyen-hatassal-van-a-testre-a-koran-keles.htmlKiderült, hogy kifejezetten jó hatással van a testünkre a korán kelés. Dr. LifeOrigoInfúziót kapott Zimány Lindahttp://www.life.hu/drlife/20190628-infuziot-kapott-zimany-linda.htmlSúlyos pajzsmirigybetegsége miatt rendszeresen infúziót kap Zimány Linda. Dr. Life--A körömrágás különösen veszélyeshttp://www.life.hu/drlife/20190628-a-koromragas-kulonosen-veszelyes.htmlA körömrágás a legkevésbé sem higiénikus, komoly fertőzéseket is elkaphatunk, ha nem tudunk leszokni. Dr. LifeThinkstockKiderült, hogy van Demjén Ferenc: már látogatókat is fogadotthttp://www.life.hu/drlife/20190626-kiderult-hogy-van-demjen-ferenc-mar-latogatokat-is-fogadott.htmlDemjén Ferenc agyérgörcs miatt került kórházba, és végre érkeztek friss hírek a zenészről: így van most. Dr. LifeFotó: Hirling Bálint - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.