plasztikai műtét mell műtét fogyás Molnár Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Anikó elárulta, szörnyen érezte magát újabb plasztikai műtéte előtt, mellei ugyanis nagyon megereszkedtek a hirtelen fogyástól.

Molnár Anikó néhány héttel ezelőtt feküdt kés alá, szükségét érezte ugyanis, hogy harmadjára is megműttesse melleit. Hirtelen lefogyott 27 kilót, emiatt a keblei megereszkedtek. Az egykori Nagy Ő most a TV2 vendége volt és a kamerák előtt beszélt arról, hogyan érezte magát a műtét előtt.

Nem kellett hozzá nagy elhatározás, mert minden álmom ez volt, hogy a fogyás után az asszonyos külsőmet kicsit fiatalabbá tegyük. (...) Elkezdtük kezelni a betegségemet, ami a hízást okozta. Akkor a felesleg lement 10 hónap alatt, de hiába, azt láttam, a melleim rettenetesen megereszkedtek, és amolyan 'hordó' felsőtestem lett” – nyilatkozta a műsorban, majd hozzátette, nagyon elégedett új kebleivel, szerinte a plasztikai sebésze igazi mesterművet alkotott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.