A 28 éves fiatal lány eddig 54 millió forintnak megfelelő összeget költött plasztikára, és még rengeteg terve van. A családja azonban aggódik, hogy a következő műtétekbe már belehal. 

A fiatal lány nem osztja a családja aggódását, és a lesajnáló pillantásoknak sem örül az utcán, ő ugyanis csak boldog szeretne lenni. Ahogy a Mirror című lapnak nyilatkozta, vászonként tekint a testére, és a műtétek az eszközei, hogy létrehozza azt az ideális testet, amely a fejében él.

Az első műtéten 18 évesen esett át, ami egyébként egy mellnagyobbító beavatkozás volt. Saját bevallása szerint annyira örült utána, hogy sírt. Ezek után további húsz műtétje volt, további mellnagyobbítás, orrműtétek, de arc- és homlokimplantátumot is kapott, átesett zsírleszíváson, ajakfeltöltésen, bordaeltávolításon és két fenéknagyobbító műtéten.

Ezzel még nem ért véget a műtétek sora, Kristen további milliókat akar plasztikára költeni. A csípő és combimplantátum mellett további beavatkozások várnak az arcára, a melleire és a fenekére is.