Last minute diéta: így lehet tökéletes alakod még idén nyáron

diéta last minute tilápia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg hatástalan vagy éppen káros diéta kering az interneten, amelyek nagy részét tilos kipróbálni, mert képes teljesen felborítani az ember anyagcseréjét. A tilápiadiéta azonban egy olyan, személyre szabott étrendet ad, amelynek követésével könnyedén elérhetjük a vágyott alakot akár már 6 hét alatt is.

Németh Dorottya kétszeres fitneszvilágbajnok sportolónőtől lestük el a tilápiabuli néven elhíresült diétát, amely teljes mértékben az egészséges étkezésen és a megfelelő fehérjebevitelen alapul.

A lényege az, hogy minimális szénhidrátot kell fogyasztani, fehérjéből viszont annyit, ami a súlyodszor 2 gramm. Tehát ha valaki 70 kilót nyom, annak napi minimum 140 gramm fehérjét kell a szervezetébe juttatnia. A legjobb, ha tilápia halat eszel, de ha nem szereted a tengeri herkentyűket, akkor pulykát és marhát is fogyaszthatsz.

Forrás: --

Ezek a fő szabályok, amelyeket ha betartasz, 6 hét alatt csodát művelhetsz a testeddel. Próbáltuk, valóban beválik.

  • Mindennap egyél meg annyi gramm fehérjét, ami a testsúlyod kétszerese: 70 kiló esetén ez 140 gramm fehérjét jelent.
  • Fogyassz sok zöld zöldséget: zeller, kígyóuborka, brokkoli, spárga, cukkini, rukola stb.
  • Minden másnap egyél szénhidrátot: vagy reggelire 30 gramm zabpelyhet, vagy ebédre 50-100 gramm basmati rizst, ami kifőzve ennyi.
  • Fontos figyelni a zsírok bejuttatására is: mandula, avokadó, 1-2 tojás sárgája vagy 1 teáskanál mogyoróvaj.
  • Fűszerezhetsz, sózhatsz, és használhatsz olívaolajat vagy kókuszzsírt is.
  • Heti egyszer pedig egy étkezéssel lehet csalni, amikor azt eszel, amihez csak kedved van.
  • Higgy magadban, és vágj bele még ma!
Végre itt a sárgabarack szezonja! Nemcsak íze, jótékony hatásai miatt is imádjukhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190701-sargabarack-jotekony-hatasai.htmlVégre megindult a kedvenc gyümölcsünk, a barackok szezonja is, elsőként pedig itt a nagy favoritunk, a sárgabarack. Édes, zamatos, de jótékony hatásai talán még az ízén is túltesznek. Ez Zsír!OrigoCsak 20 perc a tónusos hasért és combokért - Maradj feszes egész nyáron!http://www.life.hu/ez-zsir/20190626-edzes-az-izmos-hasert-es-combokert.htmlA nők kétségtelenül két legkényesebb testrésze a has és a comb, illetve popsi. Az egyik helyen az úszógumi, a másikon a narancsbőr keseríti meg a strandolós, bikinire vetkőzős nyári napokat. Ez Zsír!OrigoZoltán Erika testre simuló ruhában mutatta meg alakját: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190704-zoltan-erika-testre-simulo-ruhaban-mutatta-meg-alakjat-foto.htmlZoltán Erika megmutatta magát egy lila feszes ruhában. Ez Zsír!--Weisz Fanni heti négyszer jár edzeni: kockásra gyúrta a hasáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190701-weisz-fanni-heti-negyszer-jar-edzeni-kockasra-gyurta-a-hasat.htmlWeisz Fanni megmutatta, milyen eredményesen edz: úgy gondolja, erre mindenkinek kell hogy legyen ideje. Ez Zsír!--Rubint Réka az út közepére feküdt - Fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190701-rubint-reka-az-ut-kozepere-fekudt.htmlRubint Réka az út közepén feküdt ki, annyira elfáradt a futástól. Ez Zsír!--Király Linda a fogyásáról vallott: az élete volt a téthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190627-kiraly-linda-a-fogyasarol-vallott-az-elete-volt-a-tet.htmlKirály Linda mögött nehéz időszak van, hiszen nagyon régóta küzdött súlyfeleslegével, amely már az egészségét veszélyeztette. Egy különleges műtéti beavatkozásnak köszönhetően azonban már 25 kilótól szabadult meg. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.