Irigy Hónaljmirigy betegség műtét haláleset Sipos Péter kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sipos Péter, az Irigy Hónaljmirigy tagja pár nappal a tragédia előtt találkozott az együttes egykori gitárosával, Ambrus Zoltánnal. A férfi akkor már kórházban volt.

Egykori zenésztársait rendkívül megrázta az 53 éves gitáros halála. Ambrus már évek óta betegeskedett, 2005-ben bekövetkezett autóbalesete óta tulajdonképpen sosem jött rendbe. Sipos Péter megrendülve mesélt az utolsó találkozásukról.

"Jött egy hirtelen rosszullét, kórházba került, több műtéten keresztül is próbálták megmenteni. Volt, hogy jobban volt, és aztán megint műteni kellett, és egyszer csak bekövetkezett ez a tragédia. Nem akarok részleteket mondani, mert én sem tudom, mi az igaz diagnózis, hiszen mi is csak tegnap este kaptuk a hírt. (...) Valami hosszas lefolyású dolog volt, amit nem tudtak megoldani. (...) Voltam bent nála a fiával meg egy közös barátunkkal együtt három-négy nappal ezelőtt. Akkor két műtét között volt éppen. Egy kicsit jobban volt, de azért mondták, hogy még veszélyes a helyzet. Fagyit ettünk, de már az intenzív osztályon volt" – nyilatkozott a Mokkának az énekes.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.