Sarka Kata fotó infúzió
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata az Instagram-oldalán mutatta meg a követőinek, hogy infúzióra kötötték. 

Sarka Kata megmutatta követőinek, hogyan tölti fel a szervezetét. A háromgyermekes anyukát infúzióra kötötték, de aggodalomra nincs ok. Kata ugyanis így juttat vitaminokat a szervezetébe, tehát nem valami betegség miatt szorult kezelésre.

Infúziót kapott Sarka Kata Forrás: Instagram/Sarka Kata
A koponyasérülést túlélt német színész, Samuel Koch esete adhat reményt Schumachernekhttp://www.life.hu/drlife/20190709-koponyaserulest-tulelt-nemet-szinesz-samuel-koch-esete-adhat-remenyt-michael-schumachernek.htmlEgy hozzá hasonló súlyos koponyasérülést túlélt német színész gyógyulása adhat reményt Michael Schumachernek, írja a német InTouch magazin. A most 31 éves Samuel Koch-t 2010 decemberében érte baleset, nyaktól lefelé lebénult. Az orvosok nem bíztak benne, hogy rendbe jön, de ma már állni is tud. Dr. Life--Megműtötték a Kowalsky meg a Vega frontemberéthttp://www.life.hu/drlife/20190708-megmutottek-a-kowalsky-meg-a-vega-frontembere.htmlNem lesz vasárnap Kowalsky meg a Vega-koncert. A frontember betegsége miatt lemondták a fellépést. Dr. Life--Sipos Péter elmondta, hogyan halt meg Ambrus Zoltán, az Irigy Hónaljmirigy tagjahttp://www.life.hu/drlife/20190708-sipos-peter-elmondta-hogyan-halt-meg-ambrus-zoltan-az-irigy-honaljmirigy-tagja.htmlSipos Péter, az Irigy Hónaljmirigy tagja pár nappal a tragédia előtt találkozott az együttes egykori gitárosával, Ambrus Zoltánnal. A férfi akkor már kórházban volt. Dr. Life--Eddig 54 milliót költött plasztikára, a családja fél, hogy ebbe fog belehalni a fiatal lányhttp://www.life.hu/drlife/20190708-kristen-snider-a-plasztika-megszallotja-csaladja-fel-hogy-belehae.htmlA 28 éves fiatal lány eddig 54 millió forintnak megfelelő összeget költött plasztikára, és még rengeteg terve van. A családja azonban aggódik, hogy a következő műtétekbe már belehal. Dr. LifeOrigoPécsi Ildikó szeretne szervdonor lenni a halála utánhttp://www.life.hu/drlife/20190708-pecsi-ildiko-szeretne-szervdonor-lenni-a-halala-utan.htmlNehéz időszakon megy keresztül Pécsi Ildikó. A volt menyével, Pártos Csillával való lakásügy után most férje, Szűcs Lajos került kórházba. A színésznő arról beszélt, mit tervez a testével a saját halála után. Dr. LifeOrigoPécsi Ildikó férje, Szűcs Lajos ismét kórházba kerülthttp://www.life.hu/drlife/20190708-pecsi-ildiko-ferje-szucs-lajos-ismet-korhazba-kerult.htmlSzűcs Lajos olimpiai bajnok labdarúgó, Pécsi Ildikó férje egészségügyi problémái miatt újra kórházi kezelésre szorul. A színésznő reméli, hogy férje még hazamehet hozzá. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.