Rengeteg anyajegy található Pikali Gerda színésznő testén. Rendszeresen jár szűrővizsgálatra, most pedig két anyajegyet el is kell távolítani róla.

„Előfordult már az évek során, hogy egy-egy anyjegyet el kellett távolítani. A fejbőrömön is található pár, nagyon kell vigyáznom arra, hogy óvatosan fésülködjek. Ha az orvos azt mondja, hogy valamelyiket le kell szedni, akkor nincs mese, azonnal cselekedni kell” – mesélte a hot! magazinnak Pikali Gerda színésznő.

A kétgyermekes édesanya testét rengeteg anyajegy borítja, így rendszersen jár szűrővizsgálatra, a napozással is nagyon vigyáz. „A legmagasabb faktorszámú naptejeket használom” – osztotta meg a lappal Pikali.

Pikali Gerda rendszeresen jár szűrővizsgálatraFotó: Tuba Zoltán - Origo

Nemrégiben újra szűrővizsgálaton járt, ahol közölték vele: újabb beavatkozásra kerül sor. „Az ellenőrzés eredménye az lett, hogy egy anyajegyet megfigyelés alatt tartunk, kettőt pedig el kell távolítani a hátamról. A későbbiekben lehetne velük probléma, ezért még időben leoperálja őket a plasztikai sebész. Már meg is beszéltünk egy műtéti időpontot őszre” – fogalmazott a színésznő, aki gyermekeit is szeretné majd elvinni szűrővizsgálatra, hiszen fontosnak tartja a megelőzést.