plasztikai beavatkozás botox Meg Ryan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Meg Ryan újra botoxoltat.

Meg Ryanről az utóbbi évtizedben szinte csak a botoxkezelései miatt cikkeztek, aztán valószínűleg a negatív kritikák miatt egy időre lemondott ezekről a szépészeti beavatkozásokról. Csakhogy friss fotóin újra eltűntek a vonásai, a rajongók úgy sejtik, hogy az esküvőjére szeretne megszépülni, de ezzel csak az ellenkező eredményt éri el.

Mint ismeretes, pár hónapja eljegyezte az 57 éves színésznőt párja, John Mellencamp.

Meg Ryan újra botoxoltat? Forrás: NORTHFOTO/KGC Photo Agency LLP/Kgc-320/441
Megfázás vagy allergia? Így tudod megkülönböztetni őket egymástólhttp://www.life.hu/drlife/20190702-megfazas-vagy-allergia.htmlBár a megfázások időszaka inkább a hűvös, nyirkos, csapadékos ősz és a hideg tél, nyáron a légkondik okozta hirtelen hőmérsékletkülönbségek miatt is sokan szenvednek meghűlés miatt. Elég, ha izzadtan felszállunk egy túlhűtött tömegközlekedési eszközre vagy bemegyünk egy szupermarketbe, máris megvan a baj. A megfázás tünetei nagyon hasonlóak lehetnek, mint a szezonális allergiáé, de mivel mindkettő más kezelést igényel, fontos, hogy tudd, pontosan miért is folyik az orrod vagy mitől tüsszögsz. Dr. LifeOrigoMajka plazmát adott beteg rajongójánakhttp://www.life.hu/drlife/20190719-majka-plazmat-adott-beteg-rajongojanak.htmlMajka elárulta, nemrég odament hozzá egy beteg fiú, akinek azonnal felajánlotta a segítségét: plazmát adott neki. Dr. LifeOrigoHordágyon vitték haza a kórházból Sas Józsefethttp://www.life.hu/drlife/20190719-hordagyon-vittek-haza-a-korhazbol-sas-jozsefet.htmlNégy hónap után hazaengedték a kórházból Sas Józsefet. Dr. LifeMTI/Kollányi PéterPikali Gerda színésznőt meg kell műteni: két anyajegyét távolítják elhttp://www.life.hu/drlife/20190718-pikali-gerda-szinesznot-meg-kell-muteni-ket-anyajegyet-tavolitjak-el.htmlRengeteg anyajegy található Pikali Gerda színésznő testén. Rendszeresen jár szűrővizsgálatra, most pedig két anyajegyet el is kell távolítani róla. Dr. Life--Szűcs Lajost, Pécsi Ildikó férjét tüdőembóliával szállították kórházbahttp://www.life.hu/drlife/20190718-szucs-lajost-pecsi-ildiko-ferjet-tudoemboliaval-szallitottak-korhazba.htmlÚjra kórházba kellett szállítani Pécsi Ildikó férjét, Szűcs Lajos olimpiai bajnok labdarúgót. Az egykori sportoló már jobban van. Dr. LifeOrigoÉletmódváltással csökkenthető az Alzheimer-kór kialakulásának kockázatahttp://www.life.hu/drlife/20190716-eletmodvaltassal-csokkentheto-az-alzheimer-kor-kialakulasanak-kockazatat.htmlAz egészséges életmód csökkentheti az Alzheimer-kór és a demencia más formáinak kockázatát – derült ki egy friss kutatásból. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.