Ahogy megírtuk, hangszálgyulladással küzd Majka: betegsége miatt koncerteket is le kellett mondania. Arról is lehetett olvasni, műteni kell, de a zenész elmondta, erről szerencsére szó sincs. 

„Emlékszem a napra, amikor elkezdődött a kálvária. Siófokon voltunk a Media Hungaryn, nagyon-nagyon hideg volt, valószínűleg begyulladt és onnantól kezdve elindult az őrültek háza – mondta el Majka a Blikknek. – Két hétig Amerikában voltam a haverokkal, nyilván ment az italozás Las Vegasban, lecsúsztak a hideg koktélok, ami persze nem segített rajta. Utána pedig esélyem sem volt, hogy hagyjak neki időt a regenerálódásra, mert két hétre kimentünk a családdal Törökországba, ahol a hangom hol eltűnt, hol visszajött és aztán persze, amikor hazajöttünk, már az első koncerten megszívtam” – tette hozzá. 

Forrás: tv2

„Az első parkos nap már rotty volt... A másodikat szteroiddal toltam végig, valamivel jobb lett. Nem lehet ezzel mit csinálni, tipikus énekes dolog. A favágó néha az ujját vágja le, ebben a szakmában meg ez van. Ha sok a buli, nagy a kereslet egy produkció iránt, akkor előfordul ilyen” – nyilatkozta, majd hozzátette, azért mondta le sok koncertjét, mert kezelései vannak és pihentetnie kell a hangszálait. 

„A nyarat már végignyomjuk így és meglátjuk, hogyan reagál a kezelésekre az ödémás, begyulladt hangszál” – mondta el, valamint azt is, hogy szó sincs műtétről.