Zámbó Árpy utca rosszullét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zámbó Árpyt séta közben verte le a víz, feszíteni és égetni kezdett a mellkasa. Azonnal kórházba rohant.

Zámbó Árpy a városban sétált, amikor hirtelen feszíteni kezdett a mellkasa. A celeb nagyon megrémült, ezért gyorsan kórházba sietett, ahol kiderült, hogy milyen kezelésre van szüksége a problémájára. Lehet, hogy műteni is kell.

Zámbó Árpy rosszul lett az utcán Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Az orvos szerint katéteres műtétre lenne szükségem,

Ripostnak
„Anyának nem mondtam el, hogy baj van a szívemmel, nem akartam felizgatni vagy megijeszteni. Sajnos már ő sem lesz fiatalabb, és nem hinném, hogy jót tenne neki, ha még miattam is aggódnia kéne. Én vagyok a fia, már nekem kell gondoskodnom róla, az én bajom másodlagos”

Sas József állapotáról vallott a feleségehttp://www.life.hu/drlife/20190724-sas-jozsef-allapotarol-vallott-a-felesege.htmlSas József jelenleg otthonában gyógyul agyvérzése után, de nagyon lassan javul az állapota. Felesége nyilatkozott arról, hogyan is van most a humorista. Dr. Life--Mi vezethet cikluszavarhoz?http://www.life.hu/drlife/20190715-mi-vezethet-cikluszavarhoz.htmlA menstruációs ciklust a női nemi hormonok szabályozzák bonyolult, de jól működő rendszerben azért, hogy a havi vérzés a megfelelő időben érkezzen. Kényes egyensúly ez, amelyet sok hatás felboríthat, ez pedig cikluszavarhoz, rosszabb esetben pedig akár a menstruáció kimaradásához is vezethet. Összeszedtük, mi minden okozhat vérzészavart: ezekre kell figyelnünk. Dr. LifeOrigoMost kiderül az igazság az alumíniumos dezodorokrólhttp://www.life.hu/drlife/20190722-most-kiderul-az-igazsag-az-aluminiumos-dezodorokrol.htmlSokan kerülik az üzletekben azokat a dezodorokat, amelyek összetevői között feltüntették az alumíniumot. De valóban káros az egészségre? Dr. Life--Anti-McDonald'sot alapít a filmeshttp://www.life.hu/drlife/20190722-anti-mcdonaldsot-alapit-a-filmes.htmlAnti-McDonald'sot hoz létre az a filmes, aki korábban letesztelte, mennyire egészségtelen gyorséttermi kajákon élni. Dr. LifeOrigoSzínes bőrű és albínó ikreknek adott életet egy dél-afrikai anyukahttp://www.life.hu/drlife/20190722-szines-boru-es-albino-ikreknek-adott-eletet-egy-delafrikai-anyuka.htmlIkreket szült egy dél-afrikai édesanya: a kisfia színes bőrű lett, míg a kislánya albínó. Dr. LifeOrigoNapi 100 orgazmusa van egy fiatal lánynak: állandó szexuális izgalmi szindrómától szenvedhttp://www.life.hu/drlife/20190722-napi-100-orgazmusa-van-a-fiatal-lanynak-allando-szexualis-izgalmi-szindromatol-szenved.htmlNagyon különös egészségi problémával kell szembenéznie a fiatal Amandának: egy nap alatt akár 50-100 orgazmusa is lehet, amit egyáltalán nem tud kontrollálni. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.