Zámbó Árpyt séta közben verte le a víz, feszíteni és égetni kezdett a mellkasa. Azonnal kórházba rohant.

Zámbó Árpy a városban sétált, amikor hirtelen feszíteni kezdett a mellkasa. A celeb nagyon megrémült, ezért gyorsan kórházba sietett, ahol kiderült, hogy milyen kezelésre van szüksége a problémájára. Lehet, hogy műteni is kell. 

Zámbó Árpy rosszul lett az utcánFotó: MTI/Koszticsák Szilárd

„Nemrég a körúton sétáltam, amikor hirtelen feszíteni, égni kezdett a mellkasom. Levert a víz és nagyon gyorsan kezdett el verni a szívem. Mondanom sem kell, mennyire megijedtem, azonnal kórházba mentem. Rám tették az EKG-készüléket és kiderült, hogy durva szívritmuszavarom van. Az orvos szerint katéteres műtétre lenne szükségem, mert idővel rosszabb lesz a helyzet. Jelenleg szívritmusszabályzó gyógyszert kell szednem és vérhígítót kapok. Minden reggel és este beveszek egy tablettát, de éjszakánként és időjárásváltozáskor különösen érzem, hogy kihagy a szívverésem. Olyankor alig kapok levegőt, nagyon ijesztő, hiszen mégiscsak a szívemről van szó” – mondta a Ripostnak Árpy.
„Anyának nem mondtam el, hogy baj van a szívemmel, nem akartam felizgatni vagy megijeszteni. Sajnos már ő sem lesz fiatalabb, és nem hinném, hogy jót tenne neki, ha még miattam is aggódnia kéne. Én vagyok a fia, már nekem kell gondoskodnom róla, az én bajom másodlagos” – tette hozzá az énekes.