Fájdalom és dicsőség Bangó Marika gerincsérv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bangó Marika sokáig szenvedett gerincsérve miatt, de végre megszűntek a fájdalmai. 

Bangó Marika tavaly óta szenvedett, ugyanis gerincsérvvel küzdött, ráadásul csípőízületi gyulladást kapott. Az operációra csak néhány hónapja került sor, és szerencsére mára megszűnt a fájdalma.

Bangó Marika fájdalmai megszűntek Forrás: YouTube/TV2 Magyarország
Bella Hadid fénylő testtel napozik - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190730-bella-hadid-fenylo-testtel-napozik.htmlBella Hadid tud élni – gyönyörű testét aprócska fürdőruhában napoztatja. TV + SztárokOrigoEzért ne tartsd vissza soha a vizeletedethttp://www.life.hu/drlife/20190730-ezert-ne-tartsd-vissza-soha-a-vizeletedet.htmlTe is gyakran visszatartod a vizeletedet, mert esetleg nincs időd vagy lehetőséged elmenni vécére? Sajnos ezzel az egészségedet kockáztatod. Nézzük, hosszú távon milyen betegségeket idézhet elő a vizelet-visszatartás! Dr. LifeOrigoBoros Lajos hamarosan újra kés alá fekszikhttp://www.life.hu/drlife/20190730-boros-lajos-hamarosan-ujra-kes-ala-fekszik.htmlSikerült híznia, erősödnie Boros Lajosnak. Egészségi állapota javul, ám szeptemberben újra kés alá kell feküdnie. A rádiós elmondta, hogy érzi magát most. Dr. Life--Úgy leégett a lány bőre, hogy teniszlabda nagyságú hólyagok lettek a hátán (18+)http://www.life.hu/drlife/20190729-ugy-leegett-a-lany-bore-hogy-teniszlabda-nagysagu-holyagok-lettek-a-hatan.htmlTeniszlabda nagyságú hólyagok nőttek egy tinédzser hátára az után, hogy egy órán át búvárkodott. Dr. Life--Irtjuk a kövér porcsint, pedig számtalan dologra gyógyír lehethttp://www.life.hu/drlife/20190729-irtjuk-a-kover-porcsint-pedig-szamtalan-dologra-gyogyir-lehet.htmlSokszor egy egész kis házipatika lapul a kertünkben, pedig nem is tudunk róla. Íme a kövér porcsin, egy a sok ismeretlen gyógynövény közül, amelyet gazolás közben a szemétre dobunk. Dr. Life--Oszter Sándor már számtalanszor szembenézett a halállalhttp://www.life.hu/drlife/20190729-oszter-sandor-mar-szamtalanszor-szembenezett-a-halallal.htmlNem kímélte az élet Oszter Sándort, ami a betegségeket és a baleseteket illeti. Most elmondta, hányszor nézett szembe a halállal. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.