Nehéz időszakon vannak túl: Dopeman édesapja felépült az agyvérzésből

Fotó: Pályi Zsófia [origo] -
agyvérzés Dopeman kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dopemannek és családjának nem volt könnyű az elmúlt időszak. A rapper édesapja, idősebb Pityinger László tavalyelőtt kapott agyvérzést, éppen akkor, amikor Dopeman fogyatékkal élő húga kikerült az intenzív osztályról.

Dopeman édesapja azóta sokkal jobban van, habár nagyon hosszú út áll mögötte. "Lebénult a jobb oldala, beszélni, járni, még nyelni is, mindent újra kellett tanulnia. Gyógytornász és logopédus foglalkozott vele, a magatehetetlenség miatt egy időre mégis depressziós lett, de végül nem adta fel a harcot" - mondta a Blikknek Dopeman, aki rendkívül büszke az édesapjára, aki azóta a jogosítványát is újra megszerezte.

Dopeman örül, hogy az édesapja teljesen felgyógyult. Fotó: Pályi Zsófia [origo]

Már szerencsére távolinak tűnik az az időszak, amikor segítséget kellett fogadni, hogy Dopeman húgát és édesapját is ellássák: "Anyánk, Hédi a legcsodálatosabb nő, akit ismerek, mosolyogva teszi a dolgát, de ez a helyzet meghaladta a fizikai erejét. Hivatásos segítség nélkül nem ment volna a mosdatásuk vagy az ágyneműcsere. Apám volt az erő, de amikor ő is leesett a lábáról, akárhogy is igyekeztünk az öcsémmel segíteni, ez kevés volt" - mondta Dopeman. A rapper édesapjának felgyógyulásával végre minden visszaállt a régi kerékvágásba.

Furcsa vírus miatt lett mindössze 10 perces a memóriája ennek a két nőnekhttp://www.life.hu/drlife/20190805-furcsa-virus-miatt-lett-10-perces-memoriaja-nicole-cairdnak-es-claire-robertsonnak.htmlNicole Caird és Claire Robertson soha nem ismerték egymást, a világ két különböző pontján élnek. Mégis van bennük valami közös: egy vírus miatt mindössze 10 perces lett a memóriájuk. Dr. Life--Egy 14 éves fiú mentette meg egy 15 éves lány életét a Balatonnálhttp://www.life.hu/drlife/20190811-egy-14-eves-fiu-mentette-meg-egy-15-eves-lany-eletet-a-balatonnal.htmlEgy lódarázs csípésétől lett rosszul egy lány a Balaton északi oldalán túrázás közben. Egy szintén arra kiránduló, mogyoróallergiás fiú mentette meg az életét, volt nála adrenalininjekció, amit be is adott a lánynak. Dr. Life--Hazaérkezése óta először posztolt Kenderesi Tamás: túl van a műtétenhttp://www.life.hu/drlife/20190811-hazaerkezese-ota-eloszor-posztolt-kenderesi-tamas-tul-van-a-muteten.htmlA szexuális zaklatással vádolt úszó, Kenderesi Tamás túl van a térdműtétén: lábadozásáról a közösségi médiában posztolt. Dr. Life--Egy svájci klinikán lábadozik a szélütésen átesett Alain Delonhttp://www.life.hu/drlife/20190809-egy-svajci-klinikan-labadozik-a-szelutesen-atesett-alain-delon-szinesz.htmlKisebb agyvérzésen esett át néhány hete Alain Delon. A 83 éves francia filmcsillag már jól van, egy svájci klinikán lábadozik – közölte az AFP-vel a színész fia, Anthony Delon. Dr. Life--Liptai Claudia laktóz-intoleranciával küzdhttp://www.life.hu/drlife/20190806-liptai-claudia-laktoz-intoleranciaval-kuzd.htmlLiptai Claudia közösségi oldalán árulta el: laktóz-intoleranciája van. Dr. LifeOrigoSztriptíztáncos lett a törpenövésű nőbőlhttp://www.life.hu/drlife/20190809-sztriptiztancos-lett-a-torpenovesu-nobol.htmlSztriptíztáncosként dolgozik a törpenövésű Cassandra. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.