Súlyos betegen is játszik Ujlaki Dénes

Forrás: katona.postr.hu -
prosztatarák színpad Ujlaki Dénes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ujlaki Dénesnél 2015-ben diagnosztizáltak prosztatarákot, a színész azonban nem adja fel, betegen is színpadra áll.

Négy éve már, hogy Ujlaki Dénes bejelentette, hogy prosztatarákkal - vagy ahogy ő nevezi, férfirákkal - küzd. Később úgy tűnt, hogy legyőzte a betegséget, 2017-ben azt mondta, hogy két éve tünetmentes, ám a rák kiújult. Fél éve így nyilatkozott:
"Dolgozom, de még mindig súlyos beteg vagyok. Próbálok belőle viccet csinálni, mit lehet tenni amúgy? Most írtam alá a szerződést jövőre a Katonába. Először arra gondoltam, hogy horgászom még egy kicsit a Balatonon, aztán rábeszéltek, hogy dolgozzak. Nem szabad otthon maradni egyedül, aktívnak kell lenni. Lélekölő lenne, ha azt érezném, valamiért feleslegessé válok."

Ujlaki Dénes Forrás: katona.postr.hu

A Bors most felkereste Ujlakit, a lap a hogyléte felől érdeklődött. A színész kirobbanó energiával válaszolt: "Éppen nyaralok, az augusztusi pihenésemet töltöm a családommal. Nagyon jólesik a pihenés. Augusztus 27-én lesz társulati ülésünk, addigra visszatérek, vagyis korábbi terveimhez híven a következő évadban is szeretnék színpadra állni."

Imádja az Instagram a terhes Ashley Graham meztelen fotójáthttp://www.life.hu/sztarok/20190819-imadja-az-instagram-a-terhes-ashley-graham-meztelen-fotojat.htmlPár napja jelentette be Ashley Graham, hogy kisbabát vár. A világ legkeresettebb plus size modellje most azt is megmutatta, milyen a teste áldott állapotban.TV + SztárokOrigoHegyi Barbara bikiniben mutatta meg dekoltázsáthttp://www.life.hu/sztarok/20190819-hegyi-barbara-bikiniben-mutatta-meg-dekoltazsat.htmlHegyi Barbara egy medence lépcsőjén, tengerkék bikiniben mutatta meg tökéletes idomait.TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoHeidi Klum egy jachton villantotta meg mellbimbóithttp://www.life.hu/sztarok/20190819-heidi-klum-egy-jachton-villantotta-meg-mellbimboit.htmlHeidi Klum egy jahton időzik újdonsült, fiatal férjével, Bill Kaulitz-cal. Nyilvánvaló, hogy az egykori szupermodell nem vitt magával sok ruhát.TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs kisfiát fotózta: gyönyörű pillanathttp://www.life.hu/sztarok/20190819-sebestyen-balazs-kisfiat-fotozta-gyonyoru-pillanat.htmlRitkán oszt meg a közösségi oldalán fotókat a családjáról Sebestyén Balázs, ám ezúttal kivételt tett, és posztolt a kisebbik fiáról. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.