Jane Fonda intim plasztikai beavatkozáson esett át: nyíltan vállalja

Forrás: DuJour Magazine -
Jane Fonda szex intim plasztika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jane Fonda őszintén mesélt plasztikai beavatkozásairól. Elárulta, hogyan hidalta át a korából adódó szexuális nehézségeket. Nyíltan és őszintén mesélt a világsztár.

öregedéssel megváltozik az egész testünk, ami sajnos még a szexuális szokásainkra is hatással van. A 81 éves színésznő, Jane Fonda őszintén mesélt erről, valamint arról is, hogyan hidalta át a menopauza kellemetlen időszakát.

Jane Fonda a legdögösebb 80 éves: ez a titka Forrás: DuJour Magazine

Az arc- és mellpasztika mellett intim beavatkozásokon is átesett a színésznő.

„30 százalék genetika, 30 százalék jó szex, 30 százalék sport és egészséges életmód, a többi 10 százalék pedig a plasztikai sebészemnek köszönhető. Én is átestem már intim, fiatalító beavatkozásokon” – árulta el örök fiatalságának titkát Jane Fonda, írta meg a hot! magazin.

Évtizedek óta harcol a gyilkos kórral Jane Fonda

Jane Fonda nagyon hosszú ideje küzd a rákkal, eddig azonban nem beszélt erről. Most a Vogue magazinban vallott a harcáról.
Felfedezték az összefüggést az Alzheimer-kór és az agyi immunsejtek közötthttp://www.life.hu/drlife/20190822-felfedeztek-az-osszefuggest-az-alzheimerkor-es-az-agyi-immunsejtek-kozott.htmlAmerikai kutatók felfedezték az összefüggést az Alzheimer-kór és az agyi immunsejtek között - számolt be róla a Medicalxpress.com. Dr. LifeOrigoVeszélyes cisztát műtöttek ki Pirner Alma arcábólhttp://www.life.hu/drlife/20190822-veszelyes-cisztat-mutottek-ki-pirner-alma-arcabol.htmlÉvekig tünetmentesen élt egy arcüregcisztával Pirner Alma, de kiderült, hogy nem úszhatja meg műtét nélkül. Dr. Life--Váratlan műtéten esett át Caramelhttp://www.life.hu/drlife/20190819-varatlan-muteten-esett-at-caramel.htmlMűtét miatt le kellett mondania a hétfő estére tervezett, debreceni koncertjét Caramelnek. Dr. LifeOrigoFriss hír a szétválasztott sziámi ikrekről: egyikük mosolyog a kamerába, a másikuk az életéért küzdhttp://www.life.hu/drlife/20190814-friss-hir-a-szetvalasztott-sziami-ikrekrol-egyikuk-mosolyog-a-kameraba-a-masikuk-az-eleteert-kuzd.htmlRabeya és Rukaya állapota pontosan ellenkező módon alakul: Rabeya már mosolyog a kamerába, testvére viszont az életéért küzd. Rukaya vírusos lázzal küzd, állapota kiritkus. Dr. LifeOrigoEzért ne zuhanyozz soha kontaktlencsébenhttp://www.life.hu/drlife/20190814-ezert-ne-zuhanyozz-soha-kontaktlencseben.htmlKontaktlencsét viselt zuhanyzás közben egy nő, hamarosan megvakult. Dr. LifeOrigoFia Instagram-oldalán üzent rajongóinak az agyvérzésen átesett Alain Delonhttp://www.life.hu/drlife/20190814-fia-instagramjan-uzent-rajongoinak-agyverzesen-atesett-alain-delon.htmlAlain Delon fia, Alain-Fabien az Instagram-oldalán osztott meg egy képet lábadozó apjáról, aki jelenleg egy svájci klinikán gyógyul. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.