Kórházba került koncertje után Kis Grófo

Forrás: Tv2 -
Kis Grófo kimerültség kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fellépése után otthonában lett rosszul Kis Grófo, mentő vitte kórházba.

A Bulibáró túlzásba vitte a bulizást, az orvosok szerint annyi fellépést vállalt, hogy a szervezete már nem bírta.

„Óriási nyomást éreztem a gyomromban, addig nem is tudtam, hogy létezik ekkora fájdalom. Nem tudtuk, mi okozhatja, mentőt hívtunk, és bementünk a kórházba, ahol alaposan kivizsgáltak. Kiderült, hogy valószínűleg a stressz és a teljes kimerültség okozta a bajt. Az orvosok szerint legyengülhetett az immunrendszerem, köszönhetően az elmúlt évek hajtásának. Beleköltözött a stressz a gyomromba” – mondta a Blikknek a zenész, akit pár óra után haza is engedtek, ám az orvosok óvatosságra intették.

Kis Grófo rosszul lett a koncertje után Forrás: Tv2

Grófónak van olyan napja is, hogy három fellépést sűrít bele. Ilyenkor kora délután indul el otthonról és csak reggel ér haza. Ráadásul izgulós típus, fellépés előtt sokszor azon görcsöl, hogy minden rendben legyen, jól működjön a technika, sokan jöjjenek el a koncertjére. Most elhatározta, hogy próbál lassítani, vitaminokat szed, és sportolni is elkezdett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.