Még nem térhet vissza a színpadra Bangó Marika

Forrás: Youtube/TV2 Magyarország -
színpad műtét Bangó Marika visszatérés Bangó Mar­git
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bangó Marika egy szájsebészeti beavatkozás miatt egyelőre nem állhat színpadra.

Bangó Margit lánya, Marika nemrég esett át egy gerincműtéten, ám ezt követően újra kés alá kellett feküdnie. Szájsebészeti beavatkozás várt rá, ami miatt egyelőre nem énekelhet, újabb kényszerpihenő vár rá.

Ciszta volt a számban, és a fogaimat is szétbombázták. Csontbeültetésre volt szükségem, és egy implantátumot is kaptam, de bal oldalon még mindig hiányos a fogsorom. (...) Amíg esztétikailag nem lesz tökéletes a mosolyom, addig az éneklést is mellőzöm, hisz nem akarok fogatlanul énekelni. Reményeim szerint jövő tavasszal már minden korrekción túl leszek, addig azonban itthon próbálom elfoglalni magam. Főzök, mosok, takarítok, a férjem, Elemér pedig próbál helyettem is talpon maradni. Szegénykém éjt-nappallá téve dolgozik, hogy behozza a lemaradásainkat, mert nemcsak lelkileg, hanem anyagilag is nagyon a padlóra küldött minket, minden munkámat, felkérésemet le kellett mondani. Remélem, mielőbb rendeződik a sorunk, és legközelebb valami pozitív hírről tudok beszámolni, mert már kezdek belefáradni az állandó megpróbáltatásokba” – nyilatkozta a Borsnak.

Bangó Marika még nem térhet vissza a színpadra Forrás: Youtube/TV2 Magyarország

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.