Luis Enrique a közösségi oldalán jelentette be, hogy elhunyt a kislánya

Luis Enrique spanyol válogatott osteosarcoma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barcelona egykori edzője, a spanyol fociválogatott volt szövetségi kapitánya csütörtök este a Twitteren közölte, hogy kilencéves kislánya, Xana elhunyt. A gyermek rákos volt.

Luis Enrique március 26-án hirtelen, családi okokra hivatkozva hagyta ott a válogatott edzőtáborát. Június közepén aztán le is mondott a posztjáról. Az okokat mindeddig titokban tartották. Luis Enrique az elmúlt hónapokat beteg lánya mellett töltötte. A közösségi oldalán mondott köszönetet mindazoknak, akik segítették őket ezekben a nehéz hónapokban.


Gyermekét ezekkel a szavakkal búcsúztatta: "Nagyon fogsz hiányozni. Életünk minden napján emlékezünk rád, abban a reményben, hogy egyszer újra találkozunk. Te leszel a csillag, amely a családunkat vezeti."

A kis Xana Forrás: https://twitter.com/LUISENRIQUE21/


Xana osteosarcomában szenvedett. Ez a csontállományt termelő sejtek burjánzása miatt kialakuló, rosszindulatú daganat. Kialakulása a csontok gyors növekedésével függ össze, általában kamaszoknál alakul ki, akik magasabbak, mint a társaik.

Kórházi ágyból jelentkezett be Szebeni Istvánhttp://www.life.hu/drlife/20190829-korhazi-agybol-jelentkezett-be-szebeni-istvan.htmlSzebeni István a kórházi ágyból jelentkezett be a közösségi oldalán: visszérműtétje volt. Dr. LifeOrigoEnergiaitaloktól lett szívbeteg egy magyar tinédzserhttp://www.life.hu/drlife/20190829-energiaitaloktol-lett-szivbeteg-egy-magyar-tinedzser.htmlSzintia 16 évesen szívbeteg lett a túl sok energiaitaltól. Dr. LifeOrigoAbortuszt javasoltak az anyukának az orvosok, de ő megtartotta a babát: a kisfiú már iskolába készülhttp://www.life.hu/drlife/20190829-abortuszt-javasoltak-az-anyukanak-az-orvosok-de-o-megtartott-a-babat-a-kisfiu-mar-iskolaba-keszul.htmlMégis megtartotta a babáját az az amerikai anyuka, akinek az orvosok is abortuszt javasoltak. A kisfiú hamarosan iskolás lesz. Dr. LifeOrigoÖdémái miatt pokoli fájdalmakkal küzdött Király Lindahttp://www.life.hu/drlife/20190829-odemai-miatt-pokoli-fajdalmakkal-kuzdott-kiraly-linda-enekesno.htmlGyomorszűkítő műtéte következtében fél év alatt 30 kilót fogyott Király Linda. Az énekesnőnél tavaly diagnosztizáltak daganatot az agyalapi mirigyében, valamint kiderült, hogy a pajzsmirigye sem működik megfelelően, ezért nem tudott korábban fogyni, sőt a súlya egyre csak gyarapodott. Linda rengeteg levelet kap olyan nőktől, akik hasonló cipőben járnak, mint ő, ő pedig azon van, hogy segítsen rajtuk. Dr. LifeOrigoKiderült, hogy az epilepsziában szenvedő emberek jóval együttműködőbbek, mint másokhttp://www.life.hu/drlife/20190828-kiderult-hogy-az-epilepsziaban-szenvedo-emberek-joval-egyuttmukodobbek-mint-masok.htmlAz epilepszia együttműködőbbé teszi az embereket egy kutatás szerint. Dr. LifeThinkstockOltóanyagot fejlesztettek ki kutatók a macskaszőr-allergiárahttp://www.life.hu/drlife/20190828-oltoanyagot-fejlesztettek-ki-kutatok-a-macskaszor-allergiara.htmlJó hír a macskaszőrre allergiások számára: hatékony oltóanyagot fejlesztettek ki a kutatók. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.