Nekiesett az internet népe a kerekesszékes lánynak

Forrás: Shutterstock -
betegség kritika kerekesszék internet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nekiesett az internet népe annak a kerekesszékes nőnek, aki egy jól sikerült képért cserébe felállt a Disney Worldben.

Kristen Waldbieser gyermekkönyvek írásával foglalkozik, és egyszerűen odáig van a mesefigurákért. Nemrég eljutott a Disney Worldbe, ami már régi vágya volt. Ekkor a kerekeszsékes nő megkérte egyik ismerősét, hogy fotózza le őt. Lábra állt és így pózolt.

Később azonban nem várt reakciókat kapott az internet népétől: meggyanúsították azzal, hogy csak eljátssza, hogy neki kerekesszékre van szüksége.

Ekkor Kristen tiszta vizet öntött a pohárba. Elárulta, úgynevezett POTS-ban szenved, ami azt jelenti., bármikor heves szívdobogás jöhet rá, megemelkedhet a pulzusa és hirtelen megszédülhet. Nem szabad megerőltetnie magát, hosszabb sétát sem tehet, fontos, hogy mindig nála legyen a kerekesszék, hogy ha a helyzet úgy kívánja, beleüljön.

Történetét elmesélte a közösségi oldalon is, hogy bizonyítsa, nem szabad azonnal ítélkezni – számolt be róla a Daily Mail.

Válásáról vallott Marót Vikihttp://www.life.hu/sztarok/20190906-valasarol-vallott-marot-viki.htmlMarót Viki elárulta, nagyon megszenvedte két évvel ezelőtti válását és ma is egyedül neveli gyermekét, Ádámot. TV + SztárokOrigoHónaljszőrt villantott a Sztárban sztár leszek! versenyzőjehttp://www.life.hu/sztarok/20190906-honaljszort-villantott-a-sztarban-sztar-leszek-versenyzoje.htmlA Freddie Mercuryvá átalakuló versenyző a hitelesség kedvéért még a hónaljszőrét is megnövesztette a Sztárban sztár leszek! című műsorra. TV + SztárokOrigoÍgy néz ki L.L. Junior kisfiának sírhelyehttp://www.life.hu/sztarok/20190906-igy-nez-ki-ll-junior-kisfianak-sirhelye.htmlL.L. Junior hétvégén elhunyt kisfiát a család és a barátok kísérték utolsó útjára. Sírjára csak fehér virágok kerültek. TV + SztárokOrigoEzek a hírességek rótták le kegyeletüket L. L. Junior kisfiának temetésénhttp://www.life.hu/sztarok/20190906-hiressegek-l-l-junior-kisfianak-temetesen.htmlTöbb híresség is megjelent L. L. Junior kisfiának, Dávidkának a temetésén, többen közülük a család barátai, jó ismerősei. TV + SztárokOrigoHarry herceg és Meghan Markle visszautasította II. Erzsébet kedves gesztusáthttp://www.life.hu/sztarok/20190906-harry-herceg-es-meghan-markle-visszautasitotta-ii-erzsebet-kedves-gesztusat.htmlKülönös indokkal utasította el II. Erzsébet meghívását Meghan Markle és Harry herceg. TV + Sztárok--Békét köthet Junior és Csilla: a temetésen egymás mellett is állhatnakhttp://www.life.hu/sztarok/20190906-beket-kothet-junior-es-csilla-a-temetesen-egymas-mellett-is-allhatnak.htmlAhogy megírtuk, az ügyvédje is elkíséri Csillát L. L. Juniorral közös kisfia temetésére. Nem titok, az egykori pár között elérgesedett a viszony, és mindketten maguknak akarják nagyobbik fiuk felügyeleti jogát, de most úgy vélik, a gyászszertartás idejére fel kell függeszteniük a harcot, Dávidkának meg kell adniuk a végtisztességet. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.