Abaházi Csaba arckezeléssel fiatalítja bőrét

Forrás: Sláger Fm -
arckezelés bőr fiatal Abaházi Csaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sláger FM műsorvezetője nem szégyelli bevallani, hogy arcbőrének változása – amely a fogyás következtében ereszkedett meg – kimondottan zavarja. Abaházi egy szépészeti beavatkozással igyekszik javítani a helyzeten.

Nemcsak a hölgyek számára fontos, hogy megjelenésük kifogástalan legyen, hanem az uraknak is. Abaházi csaba is törődik a külsejével, ennek köszönhetően jelentős súlyfeleslegtől szabadult meg az elmúlt időben.

Abaházi Csaba arckezeléssel fiatalítja bőrét Forrás: Sláger Fm

Nagyon figyelni kell magamra, hízásra hajlamos alkat vagyok, különösen hasra. Mióta lefogytam jobban érzem magam, mint valaha, igaz az arcomról eltűnt a zsírréteg és kicsit megereszkedett a bőr. A bőröm megsínylette a változást" – mondta a műsorvezető, aki annak érdekében, hogy az arca ismét simalegyen, szépészeti beavatkozásra is hajlandó volt: egy kollagén indukciós eljárással fiatalították meg a rádiós műsorvezető arcát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.