Az utolsó 100 milliót egyetlen ismert ember utalta át Zente gyógyulására

Forrás: Facebook/Zente- SMA 1 Baby -
Zente
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csodálatos összefogásnak lehettünk tanúi az elmúlt hetekben, a másfél éves Zente gyógyulásáért. A kisfiú egy igen ritka betegségben szenved, a gerincvelői izomsorvadás legsúlyosabb fajtájában.

A gyógyulás esélyét a Zolgensma nevezetű génterápiától várhatja. a kezelés ára azonban olyan magas, hogy a család önerőből képtelen volt előteremteni, épp ezért fordultak a közösségi médián keresztül az emberekhez. Ma Zente anyukája bejelentette, hogy összegyűlt az a 700 millió forint, amivel kisfia komoly esélyt kap, hogy felnőhessen.

Az édesanya szerdán reggel Sebestyén Balázsék rádiós műsorában elárulta, hogy az utolsó 100 milliót egyetlen ember utalta át a számlájukra, de nem akarja, hogy nyilvánosságra kerüljön a neve. Annyit elárult: egy ismert emberről van szó.

Forrás: Facebook/Zente- SMA 1 Baby

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.