Ijesztő röntgenfelvételt mutatott csonttöréséről Marsi Anikó

Forrás: TV2 -
Marsi Anikó röntgen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marsi Anikót márciusban érte egy kisebb baleset, aminek azonban komolyabb következményei lettek: műteni kellett a lábát, a titáncsavaroktól pedig egész életében nem szabadulhat.

Figyelmetlenségből esett nagyot Marsi Anikó, amikor egy márciusi napon a gyerekekért ment az iskolába. Szerencsére azóta jól van a műsorvezető, habár először nagyon megijedt, hogy nem tud lábra állni. A csontokat a lábában hét titáncsavarral kellett rögzíteni, a csavarok pedig örökre ott is maradnak, amivel most szembesült igazán, hogy megkapta a röntgenfelvételeket.

„Engem is meglepett, tegnap kértem el a felvételt a legjobb barátnőmtől, aki egyben az altatóorvosom is volt. Ez komoly azért, hét csavar van a lábamban" – szemlézte a Ripost Marsi Anikó FEM3 Caféban adott interjúját. A röntgenfelvételt a videó elején megnézheted.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.